Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Διωξτε τις.....Αρνητικες Σκεψεις(NTR)



Αποκρούστε τον αρνητικό διάλογο ....

«Αγνοώντας τις <<Aποτυχίες>> και σταθεροποιώντας τις <<Nίκες>> ένας άνθρωπος ανακαλύπτει τελικά την δύναμή  και τον έλεγχό του... πάνω στην ζωή»

 

 

Κάνοντας Το Αντίθετο Δεν Πετυχαίνουμε Τίποτα

Όλος ο χρόνος που σπατάλησα για να μιλάω ή να σκέφτομαι κάποια αποτυχία δεν παρήγαγε τίποτε το θετικό για μένα και όχι μόνο αλλά και τα άσχημα συναισθήματα που ακολουθούν
τις αποτυχίες έριχναν τόσο πολύ την ενέργεια μου που η μια αποτυχία ακολουθούσε την άλλη και στην δουλειά και στις σχέσεις. Τώρα πια δεν σπαταλάω καθόλου χρόνο στις αποτυχίες και εστιάζω στις νίκες σε κάθε αναποδιά που συμβαίνει. Διαβάζω την Λίστα Επιτυχιών ξανά και ξανά μέχρι που η αποτυχία γίνετε τόσο ασήμαντη που κυριολεκτικά εξαφανίζετε.
 Κάντε το και θα δείτε να αλλάζει η πορεία που παίρνουν τα πράγματα κάθε φορά. Πάρτε μια απόφαση ν' αγνοήσετε τις αποτυχίες . ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΕΣ. Στο κάτω κάτω αποτυχίες με την στενή έννοια της λέξης .....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....

 

Αγνοήστε Τις Αποτυχίες.

Δεν σας λέω να τις ξεχάσετε, απλα... να τις αγνοήσετε.   Αφήστε τις να υπάρχουν όμως μην δίνετε καθόλου σημασία   Και επιπλέον εξωτερικεύστε την αποτυχία , είναι πολύ σημαντικό  να αποδίδετε την αιτία του προβλήματος σε καταστάσεις έξω από τον δικό σας έλεγχο.

Με άλλα λόγια μεταθέστε το φταίξιμο ΜΑΚΡΙΑ από εσάς

 

 

Χωρίς όμως να το πιστεύεται  πραγματικά, απλά να το κάνετε για να νοιώσετε καλύτερα και να μην σας πάρει από κάτω. Να μην αφήσετε να δυναμώσουν οι αποτυχίες και να τις θέσετε υπό έλεγχο.

Θέλω να πω ότι είναι πολύ σημαντικό να κρατάτε τον πνευματικό σας χώρο καθαρό από κάθε πνευματικό σκουπίδι. Μην επιτρέπετε σε μια αναποδιά να έχει αντίκτυπο σε οποιαδήποτε άλλη πλευρά της ζωής σας , της δουλείας σας, της οικογένειας σας

Αντιδράστε... Υπεύθυνα

Η θεώρηση ότι εσείς είστε υπαίτιοι για κάθε αρνητική εμπειρία που σας συμβαίνει μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επιζήμια. Αν μόνο καταφέρεται αυτή την θεώρηση να την θέσετε υπό έλεγχο θα καταφέρεται να την ανατρέψετε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μαθαίνετε από τα λάθη σας. Σημαίνει όμως ότι δεν θα επιτρέπετε στ λάθη σας να καταστρέφουν την πνευματική σας υγεία. Είστε υπεύθυνοι για τον τρόπο που αντιδράτε, για την επιλογή της επόμενης ενέργειας σας γ ια την ερμηνεία που δίνετε σε κάθε δεδομένη εμπειρία.  Αλλά όχι απαραίτητα υπεύθυνοι αυτής της ίδιας της εμπειρίας. Δεν έχει καμιά σημασία να οι ερμηνείες σας ή τα συμπεράσματα σας είναι αληθινά.

Το Μυαλο σας η το ΣΩΜΑ σας δεν γνωριζει τη διαφορα....
Αν καταλήξετε ότι εσείς φταίτε η ενέργειά σας πέφτει.  Από την άλλη αν εξωτερικεύσετε την υποτιθέμενη αποτυχία η ενέργειά σας ανεβαίνει. Θυμηθείτε ότι οι επιτυχίες είναι καθαρά ενέργεια άρα όσο πιο ψηλά κρατάτε την ενέργεια σας τόσο πιο γρήγορα θα το ξεπεράσετε.


Οι Κανόνες Χειρισμού Της Αποτυχίας

Καταρχήν εμφανίζετε ένα πρόβλημα.  Πρέπει να είναι κάτι που συνέβη πραγματικά. Όπως να κλείσετε την πόρτα του σπιτιού σας και να έχετε ξεχάσει τα κλειδιά μέσα. Ή να απολυθείτε από την δουλειά σας ενώ έχετε πάρει καινούργιο σπίτι με υψηλή δόση δανείου.
Μόλις ανακαλύψετε την αποτυχία θα νοιώσετε κάποιο συναίσθημα είναι το καμπανάκι για όσα θα ακολουθήσουν. Στο μυαλό σας αρχίζει ο διάλογος.
Σταματήστε αυτόν τον εσωτερικό διάλογο Αμέσως. Βρείτε τις λέξεις που σκέφτεστε και πιστοποιήστε τα συναισθήματα που κυριαρχούν:   θυμός, θλίψη, απογοήτευση, ανασφάλεια, διάψευση ελπίδας.
Διακωμωδήστε τα… για παράδειγμα αλλάξτε την φωνή σας και τραγουδήστε τα,.
Εξωτερικεύστε τα και δικαιολογήστε τα ρίξτε αλλού το φταίξιμο ή αποδώστε το σε λογικές ή φανταστικές καταστάσεις.  Γράψτε σε μια κόλλα χρωματιστό χαρτί 42 διαφορετικές λογικές ή φανταστικές δικαιολογίες.


Διασκεδάστε το

Πάρτε Την Λίστα Επιτυχιών και ρίξτε μια ματιά στις νίκες σας. Διαβάστε τα συναισθήματα που ακολουθούν και βιώστε τα στον παρόντα χρόνο.  Όταν τα καταφέρετε κρατήστε αυτό το συναίσθημα όσο περισσότερο μπορείτε.


Έτσι θα μεταδώσετε ενέργεια γύρω σας. Αυτό είναι το μαγικό κομμάτι της ιστορίας. Έχω παρατηρήσει ότι όταν τα συναισθήματα μου αλλάζουν τότε τα πάντα αλλάζουν. Να μην ξεχνάτε πως τα συν-αισθήματα από τις δικές σας σκέψεις δημιουργούνται, αν αλλάξετε τις σκέψεις σας θα αλλάξουν αυτόματα και τα συναισθήματα σας αυτόματα.

Και μετά να πείτε στον εαυτό σας να περιμένει να συμβεί κάτι καλό. Και πράγματι συμβαίνει.!!!!!!!!!! Το τηλέφωνο χτυπάει και σας προσλαμβάνουν σε  καινούρια δουλειά ,με καλύτερες αποδοχές και καλύτερη θέση... Η όλη διαδικασία παίρνει το πολύ 10 λεπτά ! Αποκτώντας εμπειρία και με την εξάσκηση θα κάνετε την όλη διαδικασία αυτόματα .




Τώρα έχετε τα τρία από τα τέσσερα πολύ σημαντικά εργαλεία των επιτυχημένων ανθρώπων . Πιστέψτε με αξίζει κάθε προσπάθεια που θα καταβάλετε....

Έχετε στόχους και πίστη στα ιδανικά σας. Βάλτε μπροστά το όνειρο σας και ακολουθήστε το.!!!!!
 

Δεν σας λέω να τις ξεχάσετε, .....απλα  να τις αγνοήσετε.......
 Αφήστε .... να υπάρχουν όμως μην δίνετε καθόλου σημασία.!!!!!!!!!!!!!
 


 

 

 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου