Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ...!!!!!(NTR)


Αντι να νοιώθω άσχημα μπορώ να νοιώθω καλά
Ενώ μπορεί να χρειαστείς  31 ημέρες για να πουλήσεις  το σπίτι σου να βρείς άλλη δουλειά ή να δημιουργήσεις  πελατολόγειο χρειάζεσαι μόνο μερικά λεπτά για να αλλάξεις  τα συναισθηματα σου Τώρα.
 
Η δύναμη των λέξεων θα γίνει δική σου σε δευτερόλεπτα. Βρείς την Θετική Δήλωση που σου  ταιριάζει γράψε την 11 φορές 31 Συνεχόμενες ημέρες και κάθε μέρα σκέψου την τραγουδήσε την ή φωνάξε την 550 φορές . Συντόνησε την σκέψη σου σε αυτή την Δήλωση και αφέσου στα συναισθήματα που την συνοδεύουν για να δημιουργήσεις ν ή να αλλάξεις  ότι θέλεις  να αλλάξεις.


Αυτές είναι κάποιες Θετικές Σκέψεις που θα σου δώσουν μια ιδέα για να φτιάξεις και  μερικλες δικές σου.. Που θα σου φτιάχνουν καλή διάθεση και την Ζωή. Μπορείς να τις εκτυπώσεις και να τις βάλεις σε κορνίζες για να τις βλέπεις κάθε μέρα και να Θυμάσαι την Δύναμη σου Την Ενέργεια σου και να μην την κατασπάταλάς σε αγνητικές και σκληρές Σκέψεις.Χρειάζεται μόνο ένα άτομο για να αλλάξεις την ζωή σου… Εσύ  και μόνο εσύ.
Όταν κάτι θέλουμε να αλλάξουμε, να προσθέσουμε, να αφαιρέσουμε, να αφήσουμε πίσω μας, να ξεχάσουμε Τότε ένα πολύ δυνατό και Ενεργειακό αποτελεσματικό εργαλείο είναι η χρήση των Θετικών Δηλώσεων. 
Γιατί είναι δυνατό εργαλείο; Ας δούμε λοιπόν, ας βάλουμε την Σκέψη να δουλέψει. Μια Θετική Δήλωση δεν είναι απλά άψυχα λόγια χωρίς ουσία ή χωρίς νόημα. Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι Σκέψεις που εκφράζονται με Λέξεις αναπτύσσοντας Συναισθήματα και δημιουργώντας τα αντίστοιχα Γεγονότα της Ζωής. Τα παίρνουμε με την σειρά λοιπόν ένα – ένα για να βρούμε μια άκρη.


Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι και να λέμε κάτι άλλο, συνήθως οι σκέψεις ταυτίζονται με τις λέξεις που λέμε τουλάχιστον στους ψυχικά υγιείς ανθρώπους. Οι πιο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι οι σκέψεις και οι λέξεις αντιπροσωπεύουν έννοιες (καλό ή κακό, αλήθεια ή ψέμα, δυνατό ή αδύνατο) και τις χρησιμοποιούμε για να περιγράφουμε την πραγματικότητα.
Οι Σκέψεις και οι Λέξεις που τις συνοδεύουν δεν αντιπροσωπεύουν μόνο την πραγματικότητα αλλά Δημιουργούν την Πραγματικότητα. Ο ρόλος του εγκεφάλου δεν είναι να ερμηνεύει με σαφήνια τις λέξεις μας, δεν είναι ερμηνευτικό λεξικό δεν είναι η δουλεία του να ερμηνεύει τις κρυφές επιθυμίες μας ή τις προθέσεις μας όταν άλλα σκεφτόμαστε άλλα θέλουμε άλλα λέμε και άλλα εννοούμε. Ο εγκέφαλος παίρνει πληροφορίες (Σκέψεις – Λέξεις) τις αποθηκεύει και κατευθύνει το σώμα μας. Σκεφτείτε και πέστε
«τρώω ένα λεμόνι» και θα αρχίσετε να νοιώθετε στο στόμα την ξινή ιδιαίτερη γεύση του λεμονιού χωρίς να υπάρχει λεμόνι εκεί κοντά. Κάθε καλό ή κακό προέρχεται από τις Σκέψεις και τις Λέξεις που χρησιμοποιούμε

]Οι Σκέψεις που τριγυρίζουν όλη μέρα στο κεφάλι σου και ο Διάλογος με τον Εαυτό σου σε έχουν κάνει αυτό που είσαι σήμερα και αυτές οι ίδιες Σκέψεις θα σε κάνουν ότι θα είσαι από δω και πέρα. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να έχεις επίγνωση του διαλόγου που κάνεις  με τον εαυτό σου καθημερινά. Αν θέλεις να αλλάξεις οτιδήποτε στην ζωή σου Εξασκήσου  ακούγοντας πως μιλάς στον εαυτό σου. Παρατήρησε  την επίδραση που έχουν τα λόγια σου στην διάθεση σου, στην δουλειά σου, στο σπίτι σου, στα παιδιά σου, στις σχέσεις σου. 

Η εφαρμογή της αυτοσυγκέντρωσης (μιας μορφής διαλογισμού) θα σου δείξει πως μιλάς στον εαυτό σου. 

Η Αυτοσυγκέντρωση με απλά λόγια δεν είναι τίποτε άλλο από το να χαλαρώνεις και να ηρεμείς το μυαλό σου αφήνοντας τις σκέψεις σου να κατασταλάξουν και σους δείχνει με ακρίβεια τι λέτε σε εσένα.Κάθε πρωί μείνε Ακίνητος για είκοσι λεπτά και αφού συγκεντρωθείς στην Αναπνοή σου άρχισε να παρατηρείς τι Σκέφτεσαι. Εστιάζοντας την προσοχή σου στην αναπνοή σου θα δεις πως το μυαλό σου ξεφεύγει δεξιά αριστερά. Στρέψε ξανά την προσοχή σου στην Αναπνοή σου. Κάθε φορά που οι Σκέψεις σου ξεφεύγουν εσύ προσοχή σε αυτά που σκέφτεσαι χωρίς να σταματήσεις να αναπνέεις και χωρίς να κρίνεις. Αυτό ο τρόπος θα σου δείξει τι ακριβώς λές με τον εαυτό σου πολύ ξεκάθαρα και θα σε κατευθύνει στο πως θα σταματήσει αν το επιλέξεις.


Όσοι ξεκινούν την τεχνική αυτή συχνά μένουν έκπληκτοι από τις λέξεις που χρησιμοποιούν για να μιλήσουν στον εαυτό τους. Ανακαλύπτουν πως μιλούν άσχημα και με υβριστικό λεξιλόγιο. Λένε λέξεις όπως «Βλάκα άχρηστε δεν μπορείς ούτε στην αναπνοή σου να συγκεντρωθείς» ή «Το ’ξέρα πως είσαι ανίκανος να συγκεντρωθείς στην αναπνοή σου ηλίθιε». Έτσι μιλούν πολλοί άνθρωποι στον εαυτό τους όλοι τους την ζωή χωρίς πότε να το καταλαβαίνουν. Και δεν γνωρίζουν ότι με αυτό τον τρόπο κρατούν τον εαυτό τους σε μια κατάσταση χαμηλής αυτοεκτίμησης. Ας αρχίσουμε να προσέχουμε τις σκέψεις και τις λέξεις που χρησιμοποιούμε για να μιλάμε σε αυτόν που είναι υπεύθυνος για την ζωή μας . Τον Εαυτό μας.
Τα Συναισθήματα είναι ένα εξαιρετικό δώρο που μας επιτρέπει άμεσα να γνωρίζουμε τι σκεφτόμαστε Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές πολύ λίγες για να εκφράσουν την δύναμη και την σπουδαιότητα των Συναισθημάτων. 

Αυτά είναι το σπουδαιότερο εργαλείο το πολυτιμότερο όπλο στην δημιουργία της ζωής . 

Σκέψου  όταν άκουσες  κάποια πολύ άσχημα νέα και  ένοιωσες σχεδόν αυτόματα αυτό το σφίξιμο, το τόσο γνωστό σφίξιμο στο στομάχι.

 Όταν άκουσες κάτι πολύ ευχάριστο και αμέσως ένοιωσες το αίμα να κυλάει διαφορετικά στις φλέβες σου 

 Τα Συναισθήματα σας είναι το αυτόματο σήμα του τι Σκέφτεσαι και τι Λές. 

Επομένως πρέπει να αποκτήσεις αμέσως επίγνωση των Συναισθημάτων και να συντονιστείς μαζί τους, εφ’ όσων αυτά είναι το καταλληλότερο εργαλείο για να ξέρεις  κάθε στιγμή τι Σκέφτεσαι.

Όπως είναι αδύνατο να σκέφτεσαι  άλλα και να λές άλλα έτσι ακριβώς είναι αδύνατο να νοιώθεις ενθουσιασμένος ή χαρούμενος και ταυτόχρονα να κάνεις άσχημες ή αρνητικές Σκέψεις. 
Αν νοιώθεις ευτυχισμένος ή χαρούμενοις αυτό συμβαίνει επειδή έχεις ευτυχισμένες και χαρούμενες Σκέψεις. 
Δεν γίνετε ανάποδα. 
Ο φόβος για παράδειγμα είναι απλά μια σκέψη που προκαλεί ένα συναίσθημα, μια σωματική αντίδραση.
 Το ίδιο και η ανασφάλεια, η ντροπή, η αδυναμία, η κατάθλιψη, ο θυμός, οι ενοχές και όλα αυτά τα άσχημα συναισθήματα που σε  εμποδίζουν να νοιώσεις  Δυνατός Ανίκητοι Ευτυχισμένοι και Ενθουσιασμένος.
 Άσχημες Σκέψεις άσχημα Συναισθήματα., χάσιμο Ενέργειας. Ευχάριστες Δημιουργικές Σκέψεις Ευτυχισμένα και Δημιουργικά Συναισθήματα Ενέργεια  Ανεβασμένη....

Κάποιες φορές στην πορεία της ζωής μας έχουμε βιώσει ημέρες που τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά, τα πάντα πήγαιναν στραβά, και η μια συμφορά διαδέχονταν την άλλη. 
Μπορεί να μην το αντιληφθήκες  αλλά παραμένει γεγονός ότι όλο αυτό το ντόμινο των καταστροφών ξεκίνησε από Μια και Μόνο Σκέψη.
 
Δική σου, κατά δική σου Σκέψη. Αυτή η μια καταστροφική σκέψη προσέλκυσε περισσότερες και ο νόμος του Μαγνητισμού μπήκε σε λειτουργία προκαλώντας αλυσιδωτά καταστροφικά γεγονότα. 

Αρχίζοντας να συμβαίνουν δυσάρεστες καταστάσεις νοιώθεις ακόμα πιο άσχημα, προσελκύεις  ακόμα χειρότερες καταστάσεις εσύ  νοιώθεις  πιο άσχημα και πάει λέγοντας. 
Φαύλος κύκλος......

 Ο μοναδικός τρόπος να σταματήσεις αυτό τον κατήφορο και να αλλάξεις τα Γεγονότα είναι σκόπιμα να αλλάξεις  τις Σκέψεις και τα Συναισθήματα σου.

Παίρνεις ακριβώς αυτό που νοιώθεις  περισσότερο από αυτό που σκέφτεαι.
Οι σκέψεις γίνονται λέξεις και προκαλούν συναισθήματα που δημιουργούν τα γεγονότα της ζωής μου
 Από όλα σπουδαιότερο είναι το Συναίσθημα.
 Αυτό δημιουργεί την ζωή μου, την ευτυχία ή την επιτυχία. 

Θετικές Δηλώσεις: 

31 Ημέρες / 11 Φορές / + 550

Η επανάληψη είναι πολύ σημαντική. Αφού βρείς  τις Θετική Δήλωση που είναι σημαντική για εσένα 

 Γράψε την  την 11 φορές την ημέρα για 31 Συνεχόμενες Ημέρες

Για να την δυναμώσετε ακόμη πιο πολύ σκέψου την, τραγουδήστε την ή φωνάξτε την 550 φορές κάθε μέρα. 

Συντονίσου  στην συχνότητα της και αφήσε  την να δουλέψει για εσένα. Να την γράφεις  σε ένα Τετράδιο με το Χέρι σου.

 Γιατί η γραφή είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να δώσουμε υλική μορφή σε μια αύλη Σκέψη. 

(Έχω μια φίλη που έγραφε την Θετική της Δήλωση μια φορά στον Υπολογιστή και μετα έκανε αντιγραφή επικόληση) αυτό δεν επιτρέπετε γιατί όταν γράφουμε σκοπός μας είναι να νοιώσουμε τα συναισθήματα που δημιουργούν αυτές οι δηλώσεις για να έχουμε τα αποτελέσματα που επιδιώκουμε. 

Το γράψιμο απαιτεί περισσότερες από μια αισθήσεις. 

Η επανάληψη χαράζει βαθιά μέσα στο μυαλό και στην καρδιά μας το νόημα των δηλώσεων

Γιατί 31 Ημέρες?

Διάβασα πριν πολύ καιρό ένα ιατρικό βιβλίο πως όταν ακρωτηριάζεται κάποιο άκρο ενός ανθρώπου η αίσθηση ότι υπάρχει ακόμα στην θέση του διαρκεί για 31 ημέρες. Μετά από 31 ημέρες το σώμα καταλαβαίνει την διαφορά και νοιώθει την απώλεια. Κάθε 31 ημέρες ολοκληρώνετε ο κύκλος της Σελήνης και κάποιες ημέρες αυτου του κύκλου επηρεάζουν την διάθεση μας(δεν εννοώ τους λυκάνθρωπους). Κάθε 31 ημέρες αλλάζει ο μήνας. Όταν απομακρυνθεί απότομα το κεφάλι από το υπόλοιπο σώμα ο Εγκέφαλος το αντιλαμβάνετε περίπου 31 δευτερόλεπτα μετά την απομάκρυνση (στην Γαλλική Επανάσταση που δούλευε συνεχώς η γκιλοτίνα τα κεφάλια των κατάδικων για ολόκληρα 31 δευτερόλεπτα ήξεραν ότι ήταν νεκρά).  Μακάβρια όλα αυτά αλλά μας δείχνουν με κάποιο τρόπο πως ο αριθμός 31 έχει κάποια σχέση που επηρεάζει το σώμα μας


Αντι να νοιώθω άσχημα μπορώ να νοιώθω καλά

Ενώ μπορεί να χρειαστείς  31 ημέρες για να πουλήσεις  το σπίτι σου να βρείς άλλη δουλειά ή να δημιουργήσεις  πελατολόγειο χρειάζεσαι μόνο μερικά λεπτά για να αλλάξεις  τα συναισθηματα σου


Τώρα....///.....
 
Η δύναμη των λέξεων θα γίνει δική σου σε δευτερόλεπτα. Βρες την Θετική Δήλωση που σου  ταιριάζει
γράψε την  11 φορές
31 Συνεχόμενες ημέρες
και κάθε μέρα σκέψου την τραγουδήσε την
ή φωνάξε την 550 φορές .
Συντόνησε την σκέψη σου σε αυτή την Δήλωση και αφέσου στα συναισθήματα που την συνοδεύουν για να δημιουργήσεις ή να αλλάξεις  ότι θέλεις  να αλλάξεις.
Αυτές είναι κάποιες Θετικές Σκέψεις που θα σου δώσουν μια ιδέα για να φτιάξεις και  μερικες δικές σου..


Που θα σου φτιάχνουν καλή διάθεση και την Ζωή

Μπορείς να τις εκτυπώσεις και να τις βάλεις σε κορνίζες για να τις βλέπεις κάθε μέρα και να Θυμάσαι την Δύναμη σου Την Ενέργεια σου και να μην την κατασπάταλάς σε αρνητικές και σκληρές Σκέψεις.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου