Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΘΑΡΡΟΣ!!!!!ΠΙΣΤΗ....(NTR)




ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ........



Για να ζησεις χρειαζεται θαρρος.
Τοσο ο ανεπαφος σπορος, οσο κι εκεινος που σπαει το περιβλημα του εχουν τις ιδιες ιδιοτητες.
Ομως, μονο εκεινος που θα σπασει το περιβλημα θα ειναι ικανος να μπει στην περιπετεια της ζωης.

Τουτη η περιπετεια περικλειει μια και μοναδικη αξια:
να ανακαλυψουμε οτι δεν μπορουμε να ζουμε μονο απο τις εμπειριες των αλλων και γι' αυτο να ειμαστε παντα διατεθειμενοι να της παραδοθουμε.
Ειναι αδυνατο να δανειστεις τα ματια του ενος, τ' αυτια του αλλου, ωστε να ξερεις το τι θα συμβει.
Καθε υπαρξη ειναι διαφορετικη, εχει και τη δικη της ξεχωριστη ιδιαιτεροτητα.

Ο,τι και να με περιμενει,(να σας περιμενει),... επιθυμω να εχω την καρδια ανοιχτη, ετοιμη να δεχτει το οτιδηποτε.
Να μη φοβαμαι ν' ακουμπησω το χερι μου στον ωμο καποιου, μεχρι να κοπει.
Να μη φοβαμαι να κανω κατι που εκανε καποιος πριν απο μενα, μεχρι να πληγωθω.
Ασε να ειμαι ανοητος σημερα, αφου τουτο το πρωι μονο ανοησιες μπορω να δωσω.
Πιθανον να το μετανιωσω, αλλα δεν εχει σημασια.
Αυριο ποιος ξερει, μπορει να ειμαι λιγοτερο ανοητος...
η ζωή αγαπά τους τολμηρούς... Ο,τι και να με περιμενει, επιθυμω να εχω την καρδια ανοιχτη, ετοιμη να δεχτει το οτιδηποτε.
Να μη φοβαμαι ν' ακουμπησω το χερι μου στον ωμο καποιου, μεχρι να κοπει.
Να μη φοβαμαι να κανω κατι που εκανε καποιος πριν απο μενα, μεχρι να πληγωθω."
Αυτά συμβαίνου τελικά . Αλλά υπάρχουν και οι φίλοι , οι πραγματικοί φίλοι, που είναι εδώ για να μην κοπεί το χέρι η για να μην πληγωθεις .
περνάνε καλά όσοι ζουν και με θράσσος ! !
μπορει να τους αγαπα η ζωη τους τολμηρους αναρωτιεμαι ομως με τι ψυχικο κόστος........ ....περνανε καλα οσοι ζουν με θρασσος........λενε ψεμματα.......μπαινοβγαινουν στην ζωη σου και σε ταραζουν οποτε θέλουν......ολοι αυτοι περνανε καλα....απλα οταν εισαι άτομο με ευαισθησίες και συναισθημα....μπορει μεν να τους εχεις βγαλει απ' την καρδιά σου........αλλα καταφέρνουν και μονο με την παρουσία τους να σε πληγώνουν.

ποιο ειναι το σωστο και αυτο κάνω .......αυτο που λεει η λογική.......αλλα η καρδιά ειναι αδύναμη......δεν αντέχει....καμια φορα νομιζει οτι θα αγγιξει τον πάτο......ισως καποια στιγμη ξανανεβει στην επιφάνεια......αλλα μεχρι τότε τι???

Αλλά και τα λάθη είναι ανθρώπινα....ΠΡΕΠΕΙ να μαθαίνουμε απ' τα λάθη μας......... Ανρωπινα.....αλλα οχι επαναλαμβανομενα

Πάντοτε η στιγμή που θα πιάσουμε πάτο είναι εκείνη που δεν έχει πλέον άλλη επιλογή από το ... ν΄αρχίσεις ν΄ανεβαίνεις!
Λογική κι ευαισθησία (!) χρειάζονται σε ισόποσες δόσεις εναλλάξ, πιστεψέ με, για τους περισσότερους έχει έρθει η στιγμή που είπαμε :
"κουράστηκα" , "δεν αντέχων άλλη προσπάθεια" "δεν αντέχω άλλες αναποδιές, άλλη κοροίδία, άλλο ψέμα, άλλη προδοσία"... και μετά... συνεχίζουμε..
πιό δυνατοί, πιό συμβιβαστικοί, πιό συγκαταβατικοί, με μεγαλύτερη σοφία και αντοχή!!
Ο,τι και να με περιμενει,(να σας περιμενει),.... επιθυμω να εχω την καρδια ανοιχτη, ετοιμη να δεχτει το οτιδηποτε.
Να μη φοβαμαι ν' ακουμπησω το χερι μου στον ωμο καποιου, μεχρι να κοπει.
Να μη φοβαμαι να κανω κατι που εκανε καποιος πριν απο μενα, μεχρι να πληγωθω.
Ασε να ειμαι ανοητος σημερα, αφου τουτο το πρωι μονο ανοησιες μπορω να δωσω.
Πιθανον να το μετανιωσω, αλλα δεν εχει σημασια.
Αυριο ποιος ξερει, μπορει να ειμαι λιγοτερο ανοητος... πρεπει να πιασεις πάτο για να ανεβεις.....αλλα ειναι κάτι στιγμές που σε παίρνει απο κατω και λες δεν αντεχω άλλο...... ......ισως να μην γνωριζουμε ποσο μεγαλη δύναμη έχουμε μέσα μας...και οταν την χρειαζομαστε τοτε την αντλούμε.... ....ισως αυριο ειμαστε λιγότερο ανόητοι......
πρεπει να ειμαστε έτοιμοι να δεχτουμε και τα καλα και τα άσχημα......αλλα πες μου ποιος ειναι έτοιμος......
μια ευαίσθητη ψυχούλα που πληγώνεται εύκολα. Πρόσεχε. Αν νιώθεις πως πνίγεσαι και δεν έχεις δίπλα σου κανέναν άνθρωπο να σε σώσει, αν νιώθεις την καρδιά σου πληγωμένη από τους ανθρώπους τότε θυμίσου πως δίπλα σου έχεις το φύλακα Άγγγελό σου, το Χριστό, την Παναγία, τους Αγίους. Προσευχήσου με πίστη, ελπίδα, εμπιστοσύνη, ταπείνωση, συγχώρεση, ακακία και τότε η καρδιά σου θα αναπαυτεί, θα ειρηνεύσει, θα θεραπευτεί και θα μπορέσει να κολυμπήσει στα κύματα των δοκιμασιών με γεναιότητα, αντρεία και υπομονή. Οι δοκιμασίες χρειάζονται για ν' αποκτήσουμε αρετές. Χωρίς τις δοκιμασίες η ψυχή δε θεραπεύεται από τα πάθη ούτε αποκτά αρετές. Αρετές δεν αποκτάμε όταν όλοι μας αγαπάνε, όλοι υπηρετούν τα θέλω μας και όταν όλα έρχονται όπως τα θέλουμε και τη στιγμή που το θέλουμε. Kαμιά φορά χάνεται και το θάρρος και όλα και λυγίζεις..καμιά φορά κρατιέσαι απο τους γύρω σου καμιά φορά όμως κανένας δεν μπορεί παρά μόνο ο ίδιος σου ο εαυτός..

στα άπατα το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα καλό σωσίβιο και... ψυχραιμία!! 'Εχω πέσει σε ...άπατα, άγνωστα νερά και ... χωρίς σωσίβιο

Όταν παλεύεις στο νερό με όλες σου τις δυνάμεις εξαντλείσαι και χάνεις την μάχη... Πρέπει λίγο ν΄αφεθείς να σε πάει το ρεύμα και μόλις βρεις το κατάλληλο σημείο, να κολυμπήσεις ανάποδα!! Αύριο, όλα θα φαίνονται καλύτερα..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου