Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

15 πράγματα που πρέπει να ξέρετε στο πρώτο ραντεβού(NTR)





15 πράγματα που πρέπει να ξέρετε στο πρώτο ραντεβού

Πάντα δεν θέλατε να μπείτε στο μυαλό ενός άντρα πριν βγείτε μαζί του για πρώτη φορά; Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές που πλησιάζουν πολύ την πραγματικότητα και θα σας βοηθήσουν να μην πάτε… απροετοίμαστες!


1.   Ότι οι άντρες είναι πολύ νευρικοί


Δεν σημαίνει ότι επειδή έκαναν το πρώτο βήμα για να βγείτε, έχουν πάντα μεγάλη αυτοπεποίθηση ή ιδέα για τον εαυτό τους. Έχουν και αυτοί άγχος και δεν συμβιβάζονται με το να τους πείτε "όχι" σε πρόταση εξόδου. Αν σας πάρουν εκείνοι να βγείτε σημαίνει ότι τους αρέσετε οπότε όλα είναι στο χέρι σας.
2.   Μετράει η εμφάνιση

Πέντε λεπτά πριν σας δει θα ανυπομονεί για το πώς είστε εμφανισιακά. Ενώ, από τη στιγμή που σας δει και του αρέσετε θα ανυπομονεί για το πώς είστε στο... κρεβάτι. Δεν είναι λόγος να πανικοβληθείτε, ούτε να το θεωρήσετε αγένεια. Είναι τυπική αντρική επιθυμία που σας κολακαύει, αν δεν μετατραπεί σε πίεση φυσικά.
3.   Οι φίλοι στο πίσω μέρος του μυαλού

Αν όμως εσείς δεν έχετε όρεξη να κοιμηθείτε μαζί του απόψε (ή γενικά), τουλάχιστον αφήστε τον να πάει να βρει τους φίλους του πριν από τα μεσάνυχτα. Όλο και κάποιο βίντεο παιχνίδι θα βρεθεί να μετριάσει την στενοχώρια του...
4.   Γέλα και ας είναι "κρύος"

Είναι σημαντικό να γελάτε με αυτά που λέει ακόμη και αν τα βρίσκετε λίγο «κρύα». Θα ανεβείτε στα μάτια του...
5.   Μην μιλάς πολύ για σένα

Μια γυναίκα που μιλάει πολύ για τον εαυτό της είναι ακριβώς το είδος της γυναίκας που δεν της ζητούν εύκολα δεύτερο ραντεβού. Μπορείτε να συμμετέχετε φυσικά στην κουβέντα ενεργά, αλλά εκείνος θα σας βρει ενδιαφέρουσα αν εσείς τον βρείτε... ενδιαφέρον και τον ρωτάτε για την ζωή του.
6.   Ο λογαριασμός δεν είναι κριτήριο


Αν στο τέλος σας προτείνει να πληρώσετε μαζί τον λογαριασμό δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι δεν ενδιαφέρεται. Αν και δεν αποκλείεται φυσικά.
7.   Όχι υπερβολικό χτένισμα


Θα βρει τα μαλλιά σας πολύ πιο σέξι αν έχουν έναν... ερασιτεχνισμό στο χτένισμά τους. Τα πολλά φρου φρου σας κάνουν να φαντάζετε πολύ... ακριβή! Επίσης, το να προχωρήσετε στην υιοθέτηση μιας νέας βαφής για τα μαλλιά, ενός νέου χτενίσματος ή κουρέματος δεν ενδείκνυται πριν το πρώτο ραντεβού. Κι αυτό γιατί δεν θα είστε άνετη, αφού δεν θα ξέρετε πώς «γράφετε» και αυτό θα φανεί στις αντιδράσεις σας.



8.   Πείτε όχι στο μέικ – απ

Όσο λιγότερο μέικ απ τόσο το καλύτερο. Τα μπότοξ και η υπερβολική μάσκαρα δεν έχουν πλέον την παραμικρή πέραση.
9.   Καμιά "έκπτωση" στο φαγητό!

Αν έχετε τα παχάκια σας και φορέστε τα κατάλληλα ρούχα προφανώς δεν θα το προσέξει. Αν όμως έχετε τα παχάκια σας και αρχίσετε να λέτε ότι «δεν τρώω εκείνο» και «δεν τρώω το άλλο» θα καρφωθείτε από μόνη σας και θα δείξετε και έλλειψη αυτοεκτίμησης... Αν εσείς δεν εκτιμάτε τον εαυτό σας γι' αυτό που είστε, γιατί να το κάνει εκείνος που μόλις σας γνωρίζει;
10.                     Δεν σηκώνουμε το κινητό

Αφήστε το κινητό στην άκρη. Θεωρείται αγένεια να το σηκώνετε στο πρώτο ραντεβού. Δεν θα σας ενοχλούσε αφάνταστα αν το έκανε εκείνος; Το ίδιο ακριβώς νοιώθει και ο άντρας (αν θεωρήσουμε ότι του αρέσετε).
11.                     Μην είστε πιεστική

Αν δεν σας πάρει τηλέφωνο για να ξαναβγείτε, μην επιμένετε με παρακάλια και ενοχλητικές κρούσεις στο κινητό του. Δεν θα του αλλάξετε την άποψη, γι' αυτό και γράφουμε αυτό το συμβουλευτικό κείμενο!
12.                     Υπερ-αναλυτικός!

Είναι και ο άντρας υπερ-αναλυτικός όπως εσείς, ίσως και περισσότερο από εσάς!Σκέψεις όπως "τι σημαίνει που μου έπιασε το μάγουλο» ή «γιατί δεν μου είπε να την γυρίσω σπίτι» είναι ερωτήσεις που άνετα θα τον προβληματίσουν επί... ώρες!
13.                     Περιμένει στο ακουστικό του!

Αν θέλετε να του τηλεφωνήσετε πριν περάσει το γνωστό διάστημα των τριών ημερών (μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου ραντεβού) κάντε το. Αν του αρέσετε θα τρελαθεί απ' την χαρά του ενώ αν δεν του αρέσετε απλά θα το καταλάβετε πιο γρήγορα...
14.                     Του αρέσει ο αυθορμητισμός


Οποιαδήποτε αδέξια κίνηση κάνεις, το πιθανότερο είναι ότι θα της δώσετε πολύ μεγαλύτερη σημασία απ' ό, τι εκείνος. Κάτι τέτοια (π.χ. να σκοντάψετε λίγο ή να λερωθείτε στο μάγουλο με σάλτσα και να μην το προσέξετε αμέσως) σας κάνουν να φαίνεστε χαριτωμένη στα μάτια του.
15.                     Να είστε άνετη!

Δείξτε του ότι περνάτε καλά μαζί του αλλά και ότι έχετε και άλλα πράγματα να κάνετε (π.χ. να βγείτε με φίλες σας) σε περίπτωση που δεν υπάρχει χημεία. Την ηττοπάθεια στη συμπεριφορά σας την μυρίζεται ο άντρας ενώ την υπερβολική αυτοπεποίθηση την αποκρούει με άνεση. Βρείτε την ισορροπία. Δεν σταματάει η ζωή σας σε ένα πετυχημένο ή αποτυχημένο ραντεβού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου