Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΣΕΞΕ ΦΙΛΕ... ΜΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ !!!!(NTR)




H Εντολή της φαινομενικής Ευτυχίας και της φαινομενικής Δυστυχίας


Μην αγαπήσεις




Μην αγαπήσεις άνθρωπο, άνδρα η γυναίκα, μηδέ ευεργετήσεις αυτούς είτε σε αγαπούν είτε όχι. μηδέ υπομείνεις εις αυτούς να σε πληγώνουν, αδιαφόρησε σε πάσα υπόσχεση εξερχόμενη από το στόμα αυτών.


Μην υποσχεθείς αφοσίωση, πίστη, αγάπη, και πολύ μάλλον μην αγωνισθείς να αποδείξεις αυτά.


Επιζήτησε το θέλημα σου και ισοπέδωσε κάθε άνθρωπο που σου γίνεται εμπόδιο, με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο. Διαφύλαξε την ηδονή της σάρκας σου σε υψηλά επίπεδα διότι εκεί θέλει είναι η ελπίδα σου. Επιζήτησε με οποιοδήποτε τρόπο την προσωπική σου απόλαυση διότι η ζωή σου είναι όχι περισσότερο των 80 ετών.


Μη εμπιστευτείς άνθρωπο, μηδέ συμπαθήσεις αυτόν, χρησιμοποίησε την πονηρία σου δια να επωφεληθείς από αυτόν διότι μεγαλύτερη αξία έχει η ιδική σου ζωή παρά οποιουδήποτε άλλου.
Χρησιμοποίησε την αγάπη μέσα στα πλαίσια του λόγου και μόνο, αρκεί αυτή η χρήση της αγάπης, ώστε να περνάς καλά χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις το κόστος της έμπρακτης αγάπης.



Λέγε στον πλησίον σου "Σ΄ αγαπώ" γιατί έτσι φεύγεις της ευθύνης να τον αγαπήσεις έμπρακτα.


Λέγε στον πλησίον σου "Σ΄ αγαπώ" εφόσον επωφελείσαι από αυτόν.


Λέγε στον πλησίον σου "Σ΄ αγαπώ" για να διατηρείς την δικιά του έμπρακτη αγάπη σε σένα πάντα ζεστή.


Λέγε στον πλησίον σου "Σ΄ αγαπώ" πληρώνοντας τον έτσι με τον ποίο οικονομικό τρόπο για την αγάπη που δέχεσαι από αυτόν .


Λέγε στον πλησίον σου "Σ΄ αγαπώ" δεσμεύοντας τον έτσι να σε αγαπήσει χωρίς εσύ να χρειαστεί να τον αγαπήσεις αληθινά.


Λέγε στον πλησίον σου "Σ΄ αγαπώ" μόνο όταν είσαι ευτυχισμένος από το αποτέλεσμα της αγάπης του σε σένα.


Λέγε στον πλησίον σου "Σ΄ αγαπώ" για να σε εμπιστευτεί και να αποκτήσεις έτσι την εύνοια του.


Μη συγχωρείς κανέναν για οποιοδήποτε αμάρτημα και αν σου κάνει διότι ενδέχεται να το ξανακάνει και να ξανά πληγωθείς.


Διέγειρε τα συναισθήματα των άλλων για να ικανοποίησε εσύ και μόνο. Δείχνε φτωχός και αδικημένος από την ζωή στον πλησίον σου, για να σε λυπάται και να σε ευεργέτη. Δώσε κίνητρο στην αγάπη του πλησίον σου σε σένα, με την φαινομενική σου δυστυχία. Μην ζητάς ποτέ ευθέως αλλά ζήτα με το να μην ζητάς.


Πότε μην θεωρήσεις τις σχέσεις σου με τους ανθρώπους τίποτε πιο σοβαρό από ένα παιχνίδι ώστε να μπορείς να σταματάς όποτε θέλεις. Να θυμάσαι πάντα ότι αξία στην ζωή είναι να περνάς καλά εσύ και μόνο εσύ.


Αν παρακούσεις την εντολή και αγαπήσεις έχασες τα πάντα, κάθε μικρή ή μεγάλη ηδονή, κάθε ευτυχία και απόλαυση, όλοι σου οι στόχοι για μία ζωή μέσα στην ικανοποίηση και στα πλούτοι θα χαθούν.


Μην ασχοληθείς ποτέ με τη δυστυχία των άλλων, μηδέ να συμπονέσεις τον πλησίον σου. Υποκρίσου ότι αγαπάς για να δέχεσαι αγάπη από τους άλλους, υποκρίσου ότι ενδιαφέρεσαι για να δέχεσαι τιμές και δόξα από τους άλλους, υποκρίσου σε καθετί ηθικό γιατί έτσι θα δέχεσαι πάντα την αγάπη των άλλων χωρίς να χρειάζεται να τους αγαπάς εσύ. Αγάπα όσο η αγάπη σου παραμένει μία δήλωση και μόνο, λέγε σ΄ αγαπώ για να πάρεις κάτι και ποτέ για να δώσεις.


Όταν βοηθάς τον πλησίον σου κάντο με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται ότι το κάνεις κρυφά ενώ ταυτοχρόνως λειτούργησε ώστε να το μάθουνε όλοι και να γυρίσει το καλό σε σένα με την μορφή της δόξας και της τιμής .


Να θυμάσαι να παίρνεις παράδειγμα από την Ιστορία : όσοι αγάπησαν ποτέ δεν αγαπήθηκαν, αλλά αντίθετα πόνεσαν, πληγώθηκαν, βασανίστηκαν, διώχθηκαν, υπηρέτησαν, ποτέ δεν γίνανε πλούσιοι, περιφρονήθηκαν, εγκαταλείφθηκαν και τέλος πεθάνανε μόνοι. Όσοι δεν αγάπησαν όμως : αγαπήθηκαν από όλους, ευτύχισαν, πλούτισαν, ποτέ δεν εγκαταλείφθηκαν, απόλαυσαν όλες τις ηδονές της ζωής, υπηρετήθηκαν και τέλος πεθάνανε με δόξες και τιμές.


Χρησιμοποίησε και διατήρησε την αγάπη των άλλων σε σένα με ψεύτικες υποσχέσεις και λόγια που διεγείρουν τα συναισθήματα τους, βοηθώντας τους έτσι να συνεχίσουν να σε ευεργετούν χωρίς όμως εσύ να χρειαστεί να τους αγαπήσεις.


Πρόφερε πάντα λόγια αγάπης υπέρ του θεού, μπροστά σε άλλους, ώστε να διεγείρεις θαυμασμό και αγάπη χωρίς όμως να χρειάζεται πάλι να αγαπήσεις αυτούς ή τον Θεό έμπρακτα.


Μην λες ποτέ την αλήθεια ξεκάθαρα αλλά λέγε στο πλησίον σου κάθε φορά, το ψέμα που θέλει να ακούσει, έτσι θα είναι πάντα ικανοποιημένος με τα λεγόμενα σου, με αυτόν το τρόπο εξασφαλίζεις την συμπάθεια του χωρίς να χρειαστεί να του πεις την αλήθεια.


Μην δείχνεις στον πλησίον σου αυτό που είσαι, αλλά αυτό που θέλει να είσαι. Συμβιβάσου με κάθε άποψη και λόγο προκειμένου να δέχεσαι την αγάπη των άλλων χωρίς να χρειαστεί να τους αγαπήσεις και πάλι έμπρακτα. Θυμήσου τους πολιτικούς αρκεί μία λέξει συμβιβασμού ώστε να πάρουν τα πλήθη με το μέρος τους.


Μην ξεχνάς ποτέ ότι ο ψεύτικος λόγος έχει την δύναμη ώστε να καλύπτει την αδυναμία των πράξεων σου.



Η αγάπη είναι επικίνδυνη σε σένα όταν προέρχεται από σένα. ¶σε τον πλησίον σου να διακινδυνεύει με αυτήν και εσύ αρκέσου στο να την απολαμβάνεις.




Έλα άνθρωπε τήρησε αυτή την εντολή και ζήσε 50, 60, 70…110 χρόνια. Κάποτε όμως θα έλθεις η ώρα να πεθάνεις, τότε θυμήσου και αναρωτήσου τη κέρδισες, τι μπορείς να πάρεις μαζί σου εκεί που πηγαίνεις, μήπως πλούτοι , δόξα, φήμη, απόλαυση, καλλιέργεια, τίτλους, ΤΙ ;





ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ... ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ – ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...!!!!!

 ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΤΟΛΗ....
 ΠΑΡΕ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ 2 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΟΙΩΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΥΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ!!. ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ !!! ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥΣ …ΠΗΓΑΙΝΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ…ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου