Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΣΜΟ....(NTR)





Κάποιες φορές σε ένα χωρισμό μπορεί να αισθανθούμε ότι έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Κατά μια έννοια είναι ένα ...................................

τέλος, το τέλος της συγκεκριμένης σχέσης. 

Είναι όμως επίσης και η αρχή μιας σχέσης – της σημαντικότερης από

σ όλες- της σχέσης μας με τον εαυτό μας....

Ο χωρισμός με κάποιον άνθρωπο είναι σαν την μετακόμιση από ένα παλιό σπίτι....
... Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια και απαιτεί να αφήσετε πίσω σας κάποια πράγματα. 
Ωστόσο σας επιτρέπει να αξιολογήσετε εκ νέου τις
 «προσωπικές αποσκευές» και τα ....

«υπάρχοντα» σας.... και να αποφασίσετε αν εξυπηρετούν κάποιον σκοπό.....

Αν περνάτε έναν μεγάλο χωρισμό, σκεφτείτε τον σαν μια μεγάλη ευκαιρία. Σας παραθέτουμε 8 τρόπους για να γίνεται μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας μετά από έναν επώδυνο χωρισμό.

1. Θυμηθείτε τα πάθη σας

Οι σχέσεις καταναλώνουν χρόνο. Οι ώρες που περνούσατε παίζοντας κάποιο μουσικό όργανο, διαβάζοντας, γράφοντας, κάνοντας κάποιο άθλημα ή ταξιδεύοντας, μετατρέπονται σε ώρες που μοιράζεστε με τον άνθρωπο σας. Συχνά ξεχνάμε τα πράγματα που μας πρόσφεραν ευχαρίστηση πριν ερωτευτούμε.
Είναι μια ευκαιρία να θυμητείτε αυτά που αγαπούσατε 
και να τα ξεκινήσετε και πάλι.

2. Κρατήστε ημερολόγιο...

Τίποτα δεν σας βοηθά περισσότερο για να γνωρίσετε τον εαυτό σας, από ένα ημερολόγιο.!!!~~~!!!
 Όταν είμαστε σε μια σχέση συνήθως χάνουμε την επαφή με τον εαυτό μας, γιατί είμαστε απορροφημένοι στον άλλο μας μισό.
Είναι σημαντικό, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια ενός χωρισμού που αισθάνεστε ευάλωτοι, να στέψετε την προσοχή σας μέσα σας.
Γράφοντας τις σκέψεις, τους φόβους, τις προσδοκίες, και τις παρατηρήσεις σας για τον κόσμο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επεξεργαστείτε και να κατανοήσετε τα συναισθήματά σας.
Έρευνες έχουν δείξει πως το ημερολόγιο πέραν του ότι μειώνει το στρες, μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε μια τραυματική εμπειρία και
 να θεραπευτείτε.

3.Περάστε χρόνο με ανθρώπους που έχετε παραμελήσει..

Να είστε ειλικρινής. Δεν αφιερώνατε αρκετό χρόνο στους φίλους και την οικογένεια σας από τότε που ξεκινήσατε αυτή τη σχέση. Συμβαίνει σε όλους μας.
Όπως είπαμε και προηγουμένως οι σχέσεις καταναλώνουν μεγάλο κομμάτι του χρόνο μας. Συμβαίνει συχνά να περνάμε όλο τον ελεύθερο μας χρόνο με τον αγαπημένο/η μας και να παραμελούμε τους υπόλοιπος ανθρωπους της ζωής μας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια απόσταση.
Ο χωρισμός είναι μια τέλεια στιγμή να αποκαταστήσουμε αυτές τις σχέσεις και να θυμηθούμε ποιοί είμαστε σαν ξεχωριστά όντα.

4. Μη βασίζεστε στους φίλους σας για να φτιάξετε τη διάθεσή σας
Αν νοιάζονται για σας θα το κάνουν είτε στηρίζεστε πάνω τους είτε όχι. Είναι σημαντικό να φτιάξετε μόνοι σας τη διάθεσή σας για αρχή. Μην γίνεται ο φίλος που εξαφανίζεται και εμφανίζεται μετά από το πουθενά σε άσχημη κατάσταση όταν τελειώσει η σχέση του.
Χρησιμοποιείστε τη λύπη σας για να έρθετε κοντά και να γίνετε παράδειγμα σε ανθρώπους που περνούν μια δύσκολη εμπειρία. Εμπνέυστε τους με αποδοχή και με «θετικότητα».

5.Μην παρακολουθειτε τον/την πρών σας

Τίποτα καλό δεν έχει προέρθει από αυτό. Θα σας κάνει μόνο να λυπηθείτε τον ευατό σας και να μοιάζετε τρομακτικός . Η καλύτερη εκδίκηση για έναν άσχημο χωρισμό είναι να μην δίνετε σημασία ή τουλάχιστον να προσποιηθείστε ότι δεν νοιάζεστε.
Μπορεί να πρέπει να προσποιηθείτε στην αρχή αλλά με τον καιρό θα τα καταφέρετε. Με το πέρασμα του χρόνου, θα σταματήσετε να σκέφτεστε μανιωδώς πως θα μπορούσατε να τα ξαναβρείτε. Μην ελέγχετε συνεχώς τον λογαριασμό του/της στο facebook και μην πηγαίνετε σε μέρη που ξέρετε ότι συχνάζουν.

6. Μάθετε να συγχωρείτε

Πρέπει να συγχωρήσετε τον εαυτό σας και τον άνθρωπο που σας πλήγωσε. Η συγχώρεση είναι μια αρετή που δεν μπορούν να εφαρμόσουν πολλοί άνθρωποι. Επίσης, είναι μια αρετή που, όταν ολοκληρωθεί, απελευθερώνει τον πραγματικό χαρακτήρα ενός ανθρώπου.
Μένοντας θυμωμένοι και κρατόντας κακία βλάπτετε μόνο τον εαυτό σας. Η θέληση για συγχώρεση είναι μια αληθινή δύναμη.

7. Απολάυστε την ελευθερία σας
Όλοι μας επιθυμούμε να είμαστε χαλαροί και να έχουμε ελεύθερο πνεύμα. Ένας δύσκολος χωρισμός είναι μια τέλεια δοκιμασία για αυτό το χαρακτηριστικό. Έχετε ότι χρειάζεται για να προχωρήστε μπροστά, να εκμεταλλευτείτε την ελευθερία σας και να επωφεληθείτε από αυτήν;
Όταν κρατάτε μια καλή στάση, το να ειναι μόνοι στην πραγματικότητα είναι υπέροχο. Είναι μια ευκαιρία γίνεται εγωκεντρικοί και να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και μόνο. Είναι μια ευκαιρία να ανοίξετε τα μάτια σας και να δουλέψετε την αυτοβελτίωσή σας.
Όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να μάθετε και άλλες πτυχές τους ευατού σας μέσα από αυτούς.

8. Ταξιδέψτε
Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου χωρισμού είναι να κλειστείτε μέσα. 
Βγείτε έξω! Ανακαλύψτε. Ταξιδέψτε. 
Αν δεν έχετε την οικονομική άνεση για ένα ταξίδι, πηγαίντε μια βόλτα σε ένα καφέ ή ακόμα και σε ένα πάρκο.
Σας περιμένουν νέες εμπειρίες σε κάθετι νέο που κάνετε και θα σας μάθουν πολλά για τον εαυτό σας και για τον τύπο των ανθρώπων που προσελκύετε....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου