Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Διαρροές στο σπίτι… διαρροές στο ζευγάρι!!!(NTR)




Οπου υπάρχει (οπη)τρύπα, στο σπίτι μας , θα υπάρχουν και διαρροές.
 Aν πέσουμε σε φουρτούνα, διαρροές που ίσως αποφεύγαμε όσο τα πράγματα μεταξύ του ζευγαριού ήταν ήρεμα ( το σκάφος μας ήταν αραγμένο σε ήρεμα νερά ), ξαφνικά κατά μια έννοια το ζευγάρι μπορεί να βρεθεί σε κίνδυνο.

Η συμβίωση είναι από μόνη της μια μεγάλη πρόκληση με την έννοια ότι η διαφορετικότητα τον μελών του ζευγαριού ενδέχεται να τρομάξει τον καθένα από το ζευγάρι που ίσως την βιώσει και σαν απειλή .
« πω πω!

Τελικά είμαστε πολύ διαφορετικοί» κάτι μπορούμε όμως να μάθουμε από αυτήν την σκέψη!
Οι εντάσεις μπορούν να δημιουργηθούν από το τι χρώμα να πάρουμε τις κουρτίνες μέχρι το από ποιον και πότε θα πληρωθεί ο λογαριασμός του νερού , και τώρα που έχουμε και διαρροές ανεβαίνει και ο λογαριασμός!!!!!
Αυτές οι τετριμμένες καθημερινές λειτουργίες όσο απλές και αν ακούγονται συμβολίζουν βαθύτερα δυναμικά την σχέση του ζευγαριού και συνήθως χρησιμοποιούνται και ως αφορμές επίλυσης άλλων σημαντικότερων θεμάτων.
Οι διαρροές στο ζευγάρι όπως καταλαβαίνεται δεν δημιουργούνται από τις εντάσεις στον γάμο ή στην συγκατοίκηση , προϋπάρχουν και έρχονται στην επιφάνεια μέσα από τις αλλαγές που σίγουρα επιφέρει ο γάμος και η συμβίωση.
Αυτό που μπορεί να βοηθήσει τα ζευγάρια είναι να μπαίνει ο ένας στην θέση του άλλου, να κοιτάξει να τον κατανοήσει και να αποδεχτεί την διαφορετικότητα του συντρόφου του έχοντας στην αγκαλιά του ένα πνεύμα αισιοδοξίας.
Ο σύντροφος μας δεν είναι ένα αντίπαλο στρατόπεδο, εύλογο θα ήταν τους θυμούς που μας φέρνει στο σπίτι να μην τους παίρνουμε προσωπικά, να προσπαθούμε με μια θετική σκέψη που θα βασίζεται στην αγάπη και την συντροφικότητα, σε όμορφα και μοναδικά συναισθήματα, να έρθουμε όσο γίνεται πιο κοντά στις ανάγκες του συντρόφου μας αλλά και στις δικές μας.


Προσπαθούμε όσο γίνεται να συμβαδίζουμε με τον άνθρωπό μας για να ζήσουμε μια αρμονική ζωή που θα συνοδεύεται από μοναδικές αισθήσεις , συναισθήματα χαράς και ικανοποίησης και εσείς αναγνώστες μου έχετε το δικαίωμα για μια ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή με τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.....
Ξεκινήστε από σήμερα!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου