Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΙΑ…..ΓΙΑΤΙ????(NTR)





ΑΠΙΣΤΙΑ….
ΑΠΙΣΤΙΑ…..ΓΙΑΤΙ????

Θυμάσαι την εποχή που ξενυχτούσες μαζί της και πήγαινες σερί στη δουλειά; Λίγο οι ευθύνες, λίγο που μεγάλωσες, μάλλον όταν πέφτεις στο κρεβάτι, ο ύπνος είναι προτιμότερος από το σεξ. Εκείνη όμως πρέπει να νιώθει ποθητή. Κι αν δεν το δείξεις εσύ, θα το ζητήσει αλλού. Κράτα λοιπόν τη σπίθα σας αναμμένη, κανόνισε που και που κι κάνα ραντεβού, να θυμηθείτε τα παλιά και μην την παραμελείς.

Είναι κακό κορίτσι

Τα άγρια ένστικτα που παλεύεις να κρατήσεις μέσα σου, υπάρχουν και σε μερικές γυναίκες. Σπανίζουν βέβαια. Συνήθως έχουν να κάνουν με μια αλλαγή στη ζωή τους που τους ανανέωσε. Απώλεια βάρους, νέα δουλειά, νέοι φίλοι μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια την σέξι γατούλα που κρύβει μέσα της, κι αν την αφήσεις να βγει από το κλουβί ...;

Αυτοεκτίμηση....
Μπορεί για σένα να μην παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο, για εκείνη όμως λειτουργεί διαφορετικά. Αν αρχίσει κι ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή της και νιώθει σέξι και όμορφη, μπορεί να θέλει να προσφέρει τον εαυτό της και σε άλλους άντρες. Όχι ότι θα κάνει σίγουρα, κι αν συμβεί δεν θα φταις εσύ. Αν νιώθει όμως ασφαλής μέσα στη σχέση της, πίστεψέ με δεν πρόκειται να στραφεί αλλού.

Όλα εδώ πληρώνονται ....
Μπορεί να μην την απάτησες, αλλά ακόμα κι αν σε έπιασε να λες ένα μεγάλο ψέμα, η εμπιστοσύνη της έχει κλονιστεί. Και φυσικά νιώθει πληγωμένη. Υπάρχει περίπτωση να σε απατήσει μόνο και μόνο για να εκδικηθεί και να σε πληγώσει. Βλέπεις μια συγνώμη δεν είναι αρκετή για εκείνη.

Οικειότητα
 ....
Θα μου πεις τώρα γίνεται να είστε μαζί και να μην νιώθει οικειότητα; 

Κι όμως γίνεται. Το ότι ξαπλώνετε στο ίδιο κρεβάτι, κάνετε έρωτα ή ακόμα μοιράζεστε το ίδιο σπίτι, δεν σημαίνει ότι νιώθει συνδεδεμένη μαζί σου. Φιλιά, χάδια, αγκαλιές και επικοινωνία είναι αυτά που θα την κάνουν να νιώσει ασφάλεια....
 Φρόντισε λοιπόν να περνάς ποιοτικό χρόνο μαζι της, αλλιώς το έχασες το παιχνίδι.....

Νιώθει παραμελημένη .....
Κι αν όντως συμβαίνει αυτό, φταις εσύ και μόνο εσύ. Αν περνάς όλη τη μέρα στο γραφείο και μετά στο γήπεδο ή με τους φίλους παίζοντας playstation λογικό είναι. Αν πάψει να νιώθει γυναίκα όταν είναι μαζί σου, σίγουρα θα υπάρξει κάποιος άλλος που θα την κάνει να νιώσει. Και με τόσο ελεύθερο χρόνο μακριά σου, το βλέπω το κέρατο να έρχεται.

Μην κάνεις πίσω
Εσείς οι άντρες έχετε την τάση μετά από ένα διάστημα να θεωρείτε κάποια πράγματα δεδομένα και να μην εκφράζετε τα συναισθήματά σας.

 Μην ξεχνάς όμως ότι οι γυναίκες είναι πολύ συναισθηματικές αλλά και εγκεφαλικές.
 Αν πάψεις να εκφράζεσαι, νιώθει ότι όλα τελείωσαν, κι έτσι στην ουσία δεν σε απατά, απλά προχωρά.

Ρουτίνα στο σεξ
Αν το επιτρέψετε και οι δύο, το σεξ μπορεί να καταντήσει βαρετό και μονότονο. Ίδιες στάσεις, πάντα στο κρεβάτι, συγκεκριμένες ώρες και μέρες. Ένας εραστής είναι αυτός που θα την βγάλει από την σεξουαλική σας ρουτίνα, αν δεν το κάνεις εσύ φυσικά. Θα της δώσει την περιπέτεια που θέλει.

Στρίβειν δια του κέρατου
Μπορεί να μην της είναι εύκολο να πει χωρίζουμε. Κι έτσι παει αλλου. Ένας παράνομος δεσμός είναι η εύκολη διαφυγή για εκείνη. Άσε που άμα το μάθεις, θα την χωρίσεις εσύ. Είναι πιο εύκολο να ασχοληθεί με μια καινούρια σχέση, παρά με το να διορθώσει την ήδη υπάρχουσα.

Η εκδίκηση τρώγεται κρύα
Αυτός είναι ο νούμερο ένα λόγος που θα σε απατήσει. 

Οφθαλμός αντί οφθαλμού. Πηγες με αλλη.... και πολύ απλά θέλει να παει με αλλον.... για να σ' εκδικηθεί. Πρέπει βλέπεις να πατσίσετε και να σε πληγώσει με τον ίδιο τρόπο που την πλήγωσες.... Μη μου πεις πως δεν καταλαβαίνεις.Αυτες ειναι οι...εκδικητικες γυναικες... Γυναικείο μυαλό, βλέπεις...αλλα λιγες γυναικες γνωριζουν να  χρησιμοποιησουν!!!!!!το μυαλο τους .....και να συζητησουν με τη σχεση τους πριν δημιουργησουν μια...εφημερη καταστροφικη αλλη σχεση!!!!!που θα χαλασει το γαμο τους!!!!!
Γι αυτο σκεφθειτε πριν κανετε κατι...ο διαλογος ειναι το καλυτερο!!!!προσπαθηστε!!!!!ισως και να μη χαλασει ο γαμος η ...η σχεση σας!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου