Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ!!!!!!(NTR)Ο ρομαντισμός άλλωστε απαιτεί συναίσθημα!

 

Στο ρομαντισμό δεν υπάρχει μέτρο, υπάρχει όμως δύναμη, μαγεία και γοητεία.
Μην αφήνετε τα συναισθήματα σας να χαθούν ή να χαλαρώσουν, γιατί όταν έρχεται η χαλάρωση, η φθορά είναι πλέον κοντά. Διεγείρει όλες τις αισθήσεις και τα συναισθήματα! Σήμερα ο ρομαντισμός λείπει από τη ζωή των ζευγαριών.
Κι επειδή εμείς που παραμένουμε ρομαντικοί είμαστε λίγοι και δακτυλοδεικτούμενοι, θα προσπαθήσω να σας διεγείρω το μυαλό με διάφορες μικρές πράξεις που θα δείξουν στον άνθρωπο που αγαπάτε το πάθος που κρύβετε μέσα σας για αυτόν, αλλά χάνεται μέσα στην καθημερινή τριβή και το άγχος που μας κυριεύει.
Για να είναι κανείς ρομαντικός δεν χρειάζονται χρήματα ή κινήσεις εντυπωσιασμού, όχι, χρειάζεται όμως μπόλικο συναίσθημα... και φαντασία. Ο ρομαντισμός είναι μια πινελιά γεμάτη  μυστήριο, είναι μια προσπάθεια να μαγέψουμε το σύντροφο μας. Μπορεί τα μάγια να υπάρχουν στα παραμύθια, δεν παύουν όμως ποτέ να χάνουν τη μαγεία τους...

Βλέμμα... τα μάτια λένε πολλά

Χωρίς λόγια. Αφήστε να μιλήσουν τα μάτια και η σιωπή, τα συναισθήματα που ξεπηδούν από το βλέμμα σας. Με το βλέμμα εκπέμπουμε την ερωτική ένταση που μας κατακλύζει. Αγγίζουμε, χαϊδεύουμε με τα μάτια, με το βλέμμα. Δεν μιλάμε, δεν ακούμε και όλα σταματούν εκεί, σε εκείνο το βλέμμα.

Γέλιο... ένα χαμόγελο δίνει ζεστασιά

Τι πιο όμορφο από το να προσφέρεις γέλιο και ειδικότερα στον άνθρωπο που αγαπάς; Το γέλιο μπορεί να κρύβει μια δόση ερωτισμού, είναι το κλειδί που ανοίγει την πόρτα και στους ποιο κλειστούς χαρακτήρες. Βρείτε τρόπους για να γελάσετε μαζί. Οργανώστε μια βραδιά επιλέγοντας να δείτε μια κωμωδία, να γελάστε με την ψυχή σας... και βρεθείτε αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι... και ο καναπές, όμως, καλός είναι!

Αναμνήσεις... Ο Θεός μας έδωσε αναμνήσεις για να έχουμε τριαντάφυλλα το Δεκέμβρη

Οι αναμνήσεις είναι όμορφες, γεννούν το γλυκό συναίσθημα της νοσταλγίας. Όταν το «χθες» είναι όμορφο, είναι καλό να το σκέπτεσαι και να ονειρεύεσαι ένα ακόμη καλύτερο «αύριο». Ανοίξτε τα φωτογραφικά άλμπουμ σας, μαζί και αυτά του μυαλού και χαθείτε μαζί της/του, στην αγκαλιά της μνήμης. Θυμηθείτε με το σύντροφο σας τον πρώτο καιρό του ερωτά σας. Τότε που όλα ήταν πρωτόγνωρα για εσάς τους δυο. Φρεσκάρετε τις αναμνήσεις σας και υποσχεθείτε ο ένας στον άλλον πως τα καλύτερα δεν ήρθαν ακόμη...

Δώρο... Δεν σας φέρνει μόνο ο χρυσός πιο κοντά

Ένα δώρο πάντα δίνει χαρά. Πόσο μάλλον όταν χωρίς αφορμή δίνετε ένα δωράκι σε αυτόν που αγαπάτε. Κάντε ένα δώρο όταν δεν το περιμένει, μικρό, δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Δείξτε του με την κίνηση αυτή πόσο τον σκέφτεστε και τον αγαπάτε.

Ζωγραφιά... Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις

Χαρίστε μια ζωγραφιά σας. Δεν χρειάζεται να έχετε το ταλέντο. Εξάλλου μια καρδιά μπορούν όλοι να την ζωγραφίσουν. Ίσως μάλιστα στην προσπάθεια να ζωγραφίσετε καλά να προσφέρετε ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη του αγαπημένου σας ανθρώπου.

Ικανοποίηση... Πραγματοποίηση

Όλοι έχουμε κάποια μικρά όνειρα και κάποιες μικρές /μεγάλες επιθυμίες (επιλέξτε τις πιο πραγματοποιήσιμες). Γίνετε n «καλή νεράιδα» και ικανοποιήστε του, όταν δεν το περιμένει, μία από τις μικρές επιθυμίες του.

Έρωτα... όχι σεξ

Βρείτε μια μέρα που και οι δυο να είστε πιο χαλαροί ή κανονίστε να είναι πιο χαλαρή! Κρατήστε τη μόνο για τους δυο σας. Στο σπίτι σας, κατεβάστε τα τηλέφωνα... κρύψτε τα ρολόγια, ερμητικά κλειστά τα παντζούρια, παραγγείλτε το αγαπημένο φαγητό του και απολαύστε τον ερωτά σας μέχρι... τελικής πτώσεως και μετά μια τρυφερή αγκαλιά.

Ηλιοβασίλεμα... ουρανός

Τι πιο ρομαντικό από το να παρακολουθείς με τον άνθρωπο της καρδιά σου τον ήλιο στα χρώματα μια φλόγας να χάνεται στο βάθος του ορίζοντα! Τι πιο όμορφο να ταξιδεύεις στο ουρανό, έχοντας αγκαλιά τον άνθρωπο της ζωής σου.

Θάλασσα... γίνετε ένα στο βάθος του ορίζοντα με τον ουρανό

Η θάλασσα είναι ήχος και κίνηση μαζί. Κρύβει μια αγρία ομορφιά παράξενη και ίσως και τρομακτική. Πάντα όμως αποτελεί ονειρεμένο φόντο για μια ρομαντική στιγμή για μια αγκαλιά σε μια αμμουδιά, με το κύμα να σας αγγίζει απαλά, κι εσείς να πλέετε στα καθάρια νερά της ευτυχίας σας.

Λουλούδι... άγρια ορχιδέα

Ανέκαθεν, τα λουλούδια ήταν σύμβολο του ρομαντισμού. Ιδιαίτερα οι γυναίκες αγαπούν πολύ τα λουλούδια, όχι ότι δεν αρέσει στους άντρες... Στείλτε ένα όμορφο μπουκέτο για να εκφράσετε τον ερωτά σας. Είναι σίγουρο πως θα βρει έναν τρόπο να σας ανταποδώσει τη χαρά που ένιωσε με αυτή τη χειρονομία σας.

Νύχτα... αστέρια... φεγγάρι

Αυτό το διάστημα, που μεσολαβεί από τη δύση του ήλιου μέχρι το χάραμα και την ανατολή του, είναι σύμμαχος αλλά και μάρτυρας όλων των ερωτευμένων. Δημιουργήστε για εσάς και το σύντροφο σας την ανεπανάληπτη ανάμνηση μιας αξέχαστης νύχτας: οι δυο σας μόνοι στο σκοτάδι κάτω από τον ουρανό, και τα άστρα σαν εκατομμύρια κεράκια να τρεμοπαίζουν πάνω από τα κεφάλια σας και ένα φεγγάρι να παίζει με την σκέψη σας.

Πανσέληνος... ένα από τα πιο ρομαντικά της φύσης

Ρομαντική θα είναι μια βραδιά όταν βρεθείτε με το σύντροφο σας κάτω απ' το ολόγιομο φεγγάρι. Η ιδέα και μόνο μια τέτοιας νύχτας υπό το σεληνόφως, μάς προδιαθέτει για ανεπανάληπτες και ονειρεμένες ερωτικές στιγμές.

Φύση... κρύβει ανεπανάληπτες ρομαντικές εικόνες

Η ομορφιά της φύσης, η γοητεία και η μαγεία της αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους ερωτευμένους και τους ρομαντικούς. Περάστε ένα απόγευμα κοντά στη φύση με το ταίρι σας. Γίνετε ένα με την  ηρεμία και αφήστε την ευτυχία να σας πλημμυρίσει.

Κεριά... και τζάκι για το χειμώνα

Κανονίστε μια ρομαντική βραδιά υπό το φως των κεριών! Τα κεριά κρύβουν μαγεία μοναδική. Ανάψτε το τζάκι και κρατήστε αγκαλιά την αγάπη σας, ταξιδέψτε μέσα στην φλόγα. Η βραδιά θα σας μείνει αξέχαστη!

Όνειρα... ατελείωτα

Τα όνειρα αποτελούν μια υπέροχη διαδικασία του νου. Δίνουν εικόνα και μορφή στις σκέψεις μας. Τι ωραιότερο λοιπόν από το να μοιράζεσαι τα όνειρα σου με τον άνθρωπο που λατρεύεις, πλάστε μαζί το δικό σας όνειρο και ευχηθείτε να πραγματοποιηθεί. Και, πού ξέρετε, όταν αποκοιμηθείτε μπορεί να συναντηθείτε ακριβώς εκεί. Κλείστε ένα ραντεβού στο ίδιο όνειρο.

Ψίθυροι... καρδιάς

Ο ψίθυρος είναι n γλώσσα που καταλαβαίνει καλύτερα ο έρωτας. Σε κάθε ευκαιρία που μπορεί να σας δοθεί, ακόμη και μπροστά σε κόσμο, αλλά και όταν είστε μόνοι, ψιθυρίστε στο αφτί τις λέξεις εκείνες που όταν τις λες δυνατά χάνουν... τη μαγεία. Να είστε σίγουροι πως ο ήχος τους θα αντηχεί στα αφτιά του όλη την ημέρα.

Μουσική... εκφράζει πολλά συναισθήματα

Μοναδικός είναι ο ερωτισμός που μπορεί να κρύβει η μουσική. Οργανώστε μια  βραδιά στο σπίτι ακούγοντας τη μουσική σας, εκεί δίπλα στο τζάκι ή στο μικρό καναπεδάκι, και αφήστε τον ήχο της να σας παρασύρει, να σας ταξιδέψει μακριά στη σφαίρα του ρομαντισμού και του πάθους.

Χορός... έκφραση

Αφεθείτε στο ρυθμό της μουσικής και χορέψτε με το σύντροφο σας, ερεθίζοντας έτσι το πάθος σας. Με το χορό και την κίνηση, τα σώματα πολλές φορές αγγίζονται, οι ανάσες γίνονται ένα, τα βλέμματα συναντιούνται. Εκφράζουν την ευθυμία αλλά και τον ερωτισμό μας.

Ραντεβού... το πρώτο ραντεβού

Πόσος καιρός πέρασε από το πρώτο σας ραντεβού με τον άνθρωπο που αγαπάτε; Θυμηθείτε λίγο εκείνη την ημέρα. Θυμηθείτε την ώρα, το μέρος, τη μουσική που τυχόν ακούσατε και κάντε στο σύντροφο σας μια μεγάλη έκπληξη: προσκαλέστε τον σε μια βόλτα. Αναπαραστήστε και ξαναζήστε το πρώτο σας ραντεβού!

Υπερβολή... ποτε δεν υπάρχει στην αγάπη

Όταν εκδηλώνετε την αγάπη μη φοβάστε την υπερβολή. Είναι η δύναμη του αυθόρμητου και δίνει την σπίθα του κεραυνοβόλου. Ο έρωτας γίνεται πολύτιμος μέσα από την υπερβολή.

Τηλέφωνο... επικοινωνία

Στην εποχή μας δουλεύουμε πολύ και ο χρόνος είναι λίγος. Ποτέ όμως μην αφήσετε να περάσει έτσι η μέρα, δείξτε του με μια κλήση ίσως και αναπάντητη ότι είναι στην σκέψη σας... γράψτε ένα τρυφερό μήνυμα, ίσως και λίγο πονηρό ώστε να εξιτάρετε την φαντασία του για το βράδυ.

Σ' αγαπώ... Αγάπη μου!

Μια λέξη τόσο μικρή κι όμως τόσο σημαντική. Μια λέξη που κρύβει μέσα της όλο το συναίσθημα, την αφοσίωση, το ενδιαφέρον που νιώθουμε για τον άνθρωπο μας. Μια λέξη που αξίζει να τη λέμε με κάθε τρόπο. Γράψτε «Σ' αγαπώ» στον καθρέφτη του μπάνιου σας. Γράψτε στον απέναντι τοίχο το "σ αγαπώ",θα μείνει εκεί για πολύ καιρό!

Χρησιμοποιήστε το ρομαντισμό σαν το βελούδινο περιτύλιγμα του ερωτά σας. Χρησιμοποίησε το ρομαντισμό σαν ένα διαμάντι που μπορεί να χαράξει πάνω στο γυαλί της καθημερινότητας την αγάπη σου για πάντα!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου