Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΖΩΗ...(NTR)







Η ζωή κάθε ανθρώπου...
Το παρελθόν δε σβήνει ποτέ, όσο ζεις το κουβαλάς μαζί σου.
Ό,τι είσαι σήμερα εξαρτάται από όσα έζησες, ένιωσες
και άκουσες εχθές...
Και ό,τι απορρίπτεις ή αποδέχεσαι τώρα θα σε διαμορφώσει αύριο. ...
"…Να σου πω τι θέλω; Μαγεία! Ναι, μαγεία! Αυτό θέλω να δίνω στους ανθρώπους.. Γι΄ αυτό και τους παρουσιάζω πιο όμορφα τα πράγματα. Δεν τους λέω την αλήθεια, αλλά αυτό που θα έπρεπε να είναι Αλήθεια!… Τους λέω την Αλήθεια που έχουν ξεχάσει, που άφησαν να τους την κλέψουν, Την Αλήθεια που ενώ από Πάντα την ξέρουν ... Αποφασίζουν να την ψάξουν? Αλήθεια που την ψάχνουν? Εδώ είναι, πιό κοντά και από την αναπνοή τους.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


Κι εσύ είσαι Παίχτης... όχι πάντα καλός αλλά πάντα Πάιχτης...Σκοπός είναι να είσαι Άψογος Παίχτης. Μόνο άν είσαι Άψογος, μπορείς να μετατρέπεις τα Εμπόδια σε Ελευθερίες. Αυτά είναι τα συστατικά κάθε παιχνιδιού, κάθε δουλειάς, και ολόκληρης της ζωής. Χρειάζεται να έχεις ένα Σκοπό, αξιόλογο Σκοπό κι όχι απλώς "κάτι να κάνεις"... Δύσκολο έτσι? Ναι αν έτσι πιστεύεις....

Δεν βλεπεις με τα ματια

Αλλά με τον Εκέφαλο. Αυτό που σκέφτεσαι αυτό Βλέπεις....
Ανταλλαγή σημαίνει δίνω κάτι και περιμένω Ανταμοιβή....
... Προσφορά σημαίνει δίνω κάτι Δώρο και δεν περιμένω τίποτα...
“Να θέλεις να τους ευχαριστήσεις όλους. Να θέλεις να συμφωνούν όλοι μαζί σου και να μην επιλέγεις αυστηρά τις συναναστροφές σου.”
Η Αδυναμία είναι Δύναμη όταν ξέρεις τι να κάνεις και πως να το κάνεις..

Αν θέλεις να αλλάξεις οτιδήποτε στην ζωή σου Εξασκήσου ακούγοντας πως μιλάς στον εαυτό σου. Η Επιτυχία είναι το φυσικό επακόλουθο της Ακεραιότητας. Το να είσαι Άψογος είναι ανάγκη όχι επιλογή. Το Ξέρεις?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου