Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ(NTR)





Ο άνθρωπος συνήθως πιστεύει ότι έρχεται κοντά με άλλους μέσω της εντύπωσης που του κάνει κάποιος με τα μάτια ή με τη γενικότερη συμπεριφορά του. 
Τις πρώτες φορές που γνωρίζονται κάποιοι να αφιερώνουν χρόνο στο να παρατηρήσουν ο καθένας τον τρόπο με τον οποίο ο άλλος αλληλεπιδρά με το περιβάλλον του, τον τρόπο που μιλά και εκφράζεται αλλά και πώς αντιμετωπίζει και αντιδρά σε καταστάσεις που συμβαίνουν. Όλα αυτά συντελούν στο να δημιουργηθεί μία πρώτη εικόνα του ενός για τον άλλο, με τον εγκέφαλο να αποθηκεύει όλες αυτές τις πληροφορίες και να τις μεταφράζει σαν έλξη-ή και το αντίθετο, αν δεν ταιριάζει η όλη εικόνα με όσα ο καθένας αντιλαμβάνεται σαν θετικά χαρακτηριστικά.
Ωστόσο το θέμα της έλξης μεταξύ των ανθρώπων υπερβαίνει τους απλούς, καθημερινούς κανόνες, ακόμα και το ίδιο το μυαλό, και αγγίζει πολύ πιο λεπτοφυή επίπεδα ύπαρξης που είναι ενεργά κάθε δευτερόλεπτο που περνάει. Ουσιαστικά ο άνθρωπος είναι πολλά παραπάνω από ένας νους και οι εντυπώσεις που αυτός δίνει για κάθε τι που συμβαίνει. Είναι και η ίδια η ενεργειακή του υπόσταση που τόσο έντονα συμμετέχει σε κάθε κατάσταση που εμπλέκεται ο άνθρωπος, πόσο μάλλον όταν αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που έρχεται κοντά με άλλους διαμορφώνοντας προσωπικές σχέσεις.
Όταν δύο άτομα γνωρίζονται, σε ενεργειακό επίπεδο οι αύρες τους ήδη αρχίζουν να ανιχνεύουν η μία την άλλη, προσπαθώντας να αντιληφθούν τις ποιότητες που είναι ενεργές. 
Αυτό σημαίνει πως η πρώτη γνωριμία ήδη λαμβάνει χώρα στο επίπεδο της αύρας, με τα δύο πεδία να αλληλοεξερευνούνται προκειμένου να υπάρξει μία βασική αντίληψη για την ενέργεια που τα άτομα φέρουν πάνω τους και εντός τους. 
Είναι σαν να αγγίζουν οι αύρες η μία την άλλη, ανακαλύπτοντας όσα ο άλλος εκπέμπει γύρω του, και να μεταφέρουν αυτή την ανακάλυψη σαν μία πρώτη αίσθηση, μία πρώτη εικόνα για το τί περίπου είναι ο καθένας. 
Κατ’αυτό τον τρόπο ο άνθρωπος ερωτεύεται όχι μόνο με αυτά που βλέπει αλλά και με αυτά που νιώθει μέσω της αύρας που τον περιβάλλει.
Σε ενεργειακό επίπεδο, δεν χρειάζεται πάντα να ταιριάζουν οι αύρες απόλυτα ώστε να μπορέσουν δύο άτομα να είναι μαζί και να δημιουργήσουν μία υγιή σχέση. 
Υπάρχουν φορές που οι αύρες μπορεί να είναι διαφορετικές αλλά να καταφέρνει η μία να συνεργάζεται αρκετά καλά με την άλλη.
 Είναι ανάλογα το κάθε άτομο αλλά και το πόσο δυνατό είναι το αυρικό πεδίο του καθενός που θα δείξουν το πώς μπορεί να ταιριάξει με κάποιον προκειμένου να ζήσει μία όμορφη σχέση. 
Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός σαν οντότητα, έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και ενεργειακά χαρακτηριστικά που τον καθιστούν μοναδικό. Για αυτό και ο τρόπος που ο καθένας μπορεί να ταιριάξει με κάποιον άλλο είναι απαράμιλλος και βασίζεται πολύ στην προσωπική ενέργεια που ο ίδιος κουβαλά.
Όταν ο άνθρωπος αλληλεπιδρά με τους άλλους γύρω του εμφανίζεται όχι μόνο σαν προσωπικότητα και νους, αλλά και σαν ενεργειακή οντότητα με ξεχωριστές ποιότητες και χαρακτηριστικά. 
Όλα αυτά εκδηλώνονται μέσω της αύρας του και γίνονται αντιληπτά από την αύρα των άλλων ατόμων.
 Με αυτό τον τρόπο κάποιοι έρχονται πιο κοντά, γιατί τα ενεργειακά τους στοιχεία ταιριάζουν με κάποιο τρόπο, ή απωθούνται εάν δεν μπορούν να συνταιριάξουν σε μεγάλο βαθμό. 
Είναι τέτοια η ενεργειακή χημεία του έρωτα που μπορεί σε μικρό χρονικό διάστημα να νιώσει κανείς πως βρήκε το ταίρι του και πραγματικά αυτό να ισχύσει σε όλα τα επίπεδα. 
Μέσω της αύρας βιώνεται όλη αυτή η χημεία και μεταφράζεται σε έρωτα και συνένωση που μπορεί να καταλήξει σε ουσιαστική αγάπη και συντροφικότητα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου