Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ~~~ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ~~~~(NTR)









***ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ***



° 。 ° ˛˚˛ * _Π_____*。* ˚
˚ ˛ •˛•˚ */______/~ \。˚ ˚ ¸.☆
˚ ˛ •˛• ˚ | 田田 |門|??
☆¨´`'*°☆.¸.☆¨´`'*°☆.☆¨´`'*°☆.¸.☆






°.˛*.˛.°★。˛°.★** *★* *˛...
˛ °_██_*。*./ ♥ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ♥ ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬



ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ....


Η διακόσμηση του σπιτιού σας σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα είναι κάτι το οποίο συνηθίζεται να γίνεται μια με δυο βδομάδες πριν τη γιορτή και περιλαμβάνει μια σειρά από διαδικασίες καθαριότητας και προετοιμασίες, καθώς επίσης και την επιλογή των λεπτομερειών με πρωτοτυπία και δημιουργικότητα. Παράγοντες που επίσης παίζουν ρόλο είναι συνήθως και η εύρεση σχετικά οικονομικών λύσεων που περιλαμβάνουν πολλές φορές και κάποια βασική συναρμολόγηση. Μεταξύ άλλων, να γνωρίζετε τα ακόλουθα:



·                     Τα αγγελάκια δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας διότι προσδίδουν μια αίσθηση γαλήνης, χαράς και αρμονίας στο σπίτι σας, χαρακτηριστικά που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από ένα σπίτι τα Χριστούγεννα.
·                     Η δημιουργία ενός κεντρικού κομματιού στο τραπέζι σας είναι μια πολύ καλή ιδέα, πρωτοτυπήστε με δικές σας δημιουργίες που μπορεί να περιλαμβάνουν κόκκινα μήλα, κλαδιά ελάτου, κουκουνάρια και άλλα φρούτα και στολίδια που να συσχετίζονται με την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
·                     Οι κόκκινες χριστουγεννιάτικες κάλτσες πάντα ταιριάζουν στο χώρο, ειδικά όταν
Οι κατηγορίες που πρέπει να προσέξετε λοιπόν περιλαμβάνουν την επιλογή χρώματος και υλικού, την επιλογή του κατάλληλου φωτισμού, τυχών σοκολάτες ή φρούτα σε φόντο που να αρμόζει και, σε όσους αρέσει, αντίστοιχος στολισμός σε μικρό ή μεγάλο βαθμό του εξωτερικού χώρου. Να σημειωθεί πάντως ότι συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια η συμπερίληψη του γυαλιού ως απαραίτητο στοιχείο των υλικών διακόσμησης. Είτε αυτό είναι μικρά στολίδια που θα κρεμάσετε στο δέντρο όπως αγγελάκια, χιονάνθρωποι και μπάλες, είτε απλά ένα γυάλινο βάζο για το κεντρικό κομμάτι που θα διακοσμεί το τραπέζι σας, δεν παύει να προσδίδει ένα αέρα πολυτέλειας που συνάδει με τα χριστουγεννιάτικα χρώματα και στυλ.
Μη ξεχάσετε να έχετε πρόχειρη μια φωτογραφική μηχανή με καλά φορτισμένες μπαταρίες ώστε να αποθανατίσετε το φαντασμαγορικό στολισμό που θα δημιουργήσετε, μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πάντα μας βάζει σε μια εορταστική και χαρούμενη διάθεση και τέτοια αισθήματα πάντα χαιρόμαστε να τα αναβιώνουμε μέσα από μια φωτογραφία.


Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα την εποχή των Χριστουγέννων είναι οι διακοσμήσεις και ειδικότερα, αυτό το μοναδικό κομμάτι τους που δεσπόζει καθ' όλη τη διάρκεια των εορτασμών. Ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου, την περίοδο των χριστουγέννων, είναι μία διαδικασία που δίνει χαρά τόσο στα παιδιά, όσο και στους ενήλικες. Ο καθένας στολίζει το δέντρο του ανάλογα με το γούστο και την αισθητική του. Αν θέλετε να στολίσετε το δικό σας δέντρο με αρμονία ώστε να «ακτινοβολεί» θετικά συναισθήματα, ακολουθείστε μερικές απλές συμβουλές.
Συμβουλές για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
ΦΥΣΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ (ΕΛΑΤΟ) Ή ΠΛΑΣΤΙΚΟ???
Υπάρχουν τα φυσικά δέντρα (Έλατα) και τα πλαστικά δέντρα. Τα φυσικά έλατα δίνουν μία πιο ζωντανή αίσθηση στο σπίτι. Μυρίζουν έντονα και όμορφα, με αποτέλεσμα να τονίζουν το εορταστικό και ζεστό κλίμα των γιορτών. Η φυσική ομορφιά και η μυρωδιά τους, δίνουν μία ζωντανή αίσθηση και φυσική ατμόσφαιρα. Από την άλλη πλευρά, δεν βοηθούν το οικολογικό σύστημα και είναι πιο ακριβά από τα πλαστικά δέντρα. Επίσης μπορεί κανείς να τα στολίσει μόνο μία χρονιά και γεμίζουν το χώρο με φύλλα.
Τα πλαστικά δέντρα είναι εξίσου όμορφα με τα φυσικά έλατα, αλλά δεν έχουν μυρωδιά και ζωντανή αίσθηση. Είναι πιο οικονομικά ως λύση και μπορεί κάποιος να τα κρατήσει και για τα επόμενα χριστούγεννα.
Επιπλέον υπάρχουν σε πολλά χρώματα: Πράσινο, κόκκινο, μάυρο, ασημί, χρυσό, λευκό, μπλε, μωβ και αυτή η επιλογή, εξυπηρετεί την αισθητική άποψη του καθενός.
Όποια επιλογή εκ τω δύο κάνει κανείς, σίγουρα θα είναι όμορφη και θα καταφέρει να δημιουργήσει ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο, παραδοσιακό ή όχι.
MΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ
Τα Χριστούγεννα μπορούν να μετατραπούν σε μια περίοδο μεγάλου στρες, καθώς κυριαρχεί παντού η κόκκινη ενέργεια. Το πράσινο του πεύκου είναι ένα χρώμα που ηρεμεί, οπότε με τη χρήση φυτών εσωτερικών χώρων θα ρίξει τους τόνους της έντασης και θα δημιουργήσει μια άνετη ατμόσφαιρα με όμορφα συναισθήματα..
Επιπλέον, το πράσινο απορροφά την κόκκινη ενέργεια της φωτιάς που μπορεί να εκπέμπουν μια φωτιά στο τζάκι, ή ακόμα και τα λαμπιόνια της διακόσμησης. Επίσης, απορροφά και την θερμοκρασία που αναπτύσσεται όταν συγκεντρώνονται πολλοί άνθρωποι μαζί κάτι που συνηθίζεται την εποχή των γιορτών. Είναι ένα χρώμα που κατευνάζει και μπορεί να φέρει ισορροπία στην κατάχρηση του κόκκινου που δε λείπει αυτές τις μέρες.

Οι άγγελοι και τα χερουβίμ είναι σύμβολα καλής τύχης, γεμίζουν το δωμάτιο με αισθήματα καλής θέλησης, ηρεμίας αλλά και παραμυθιού.

Σιγουρευτείτε ότι κάθε άνθρωπος στο σπίτι, ακόμα και οι τυχόν καλεσμένοι,συμμετέχει, έστω και ελάχιστα, στο στολισμό του δέντρου.
Τοποθετώντας έστω και ένα στολίδι στο δέντρο, ο καθένας το επιφορτίζει με τα δικά του μοναδικά συναισθήματα, έτσι ώστε να λειτουργήσει το δέντρο σας εστία που θα σας φέρει όλους πιο κοντά.
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ: 
ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΗΣΕΤΕ...

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελεί το κέντρο της διακόσμησης και δημιουργεί μία όμορφη και ζεστή αίσθηση στο σαλόνι ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σπιτιού, τοποθετηθεί.

*Χρυσό και ασημένιο: Ενισχύουν την έμπνευση και αντιπροσωπεύουν την επίδειξη, το χρήμα και τη δόξα

*Κόκκινο:
Το χρώμα της ζωής. Το πιο ευοίωνο από όλα τα χρώματα.
Συνδέεται με την ανάπτυξη, την ευτυχία και τη χαρά. Δίνει ενέργεια σε μεγάλες ποσότητες, ενώ αντιπροσωπεύει την βαθιά και παθιασμένη αγάπη.
Επίσης, θεωρείται ότι κρατάει μακριά τους κακούς δαίμονες.

*Μπλε: Αντιπροσωπεύει τον πνευματισμό, την πρόνοια και την φροντίδα.
Σχετίζεται με την πίστη, την σταθερότητα και την αφοσίωση. Αυτό το χρώμα δημιουργεί αισθήματα χαλάρωσης και ηρεμίας.

*Μοβ: Συχνά θεωρείται ότι είναι πιο ευοίωνο από το κόκκινο. Σχετίζεται με τα υψηλά ιδανικά, την αφοσίωση, την αλήθεια, και τον πόνο. Είναι συχνά το χρώμα της μεγάλης μετριοφροσύνης, υποδεικνύει όμως δύναμη, πλούτο και καλή τύχη.

*Άσπρο: Είναι το χρώμα του πένθους και θεωρείται ότι δεν έχει ζωή, δεν έχει «χρώμα». Είναι το χρώμα της αγνότητας, της αθωότητας και της αφέλειας. Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι δεν είναι το καλύτερο χρώμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

*Ροζ:
Είναι θεραπευτικό και αντιπροσωπεύει την αγάπη και το ρομαντισμό. Είναι ιδιαίτερα θεραπευτικό χρώμα και ενισχύει τις δονήσεις, επομένως είναι εξαιρετικά καλό για την υγεία. Αντιπροσωπεύει την ευχαρίστηση, την χαρά και κυρίως την ερωτική αγάπη.

*Εμπριμέ: Αυτό αντιπροσωπεύει την ένωση όλων των χρωμάτων σε ένα, επιτρέποντας σε κάθε χρώμα να κρατήσει τη μοναδικότητά του.
Σιγουρευτείτε μόνο ότι τα πολύχρωμα στολίδια τοποθετούνται πάνω σε ένα πράσινο χριστουγεννιάτικο δέντρο, καθώς το πράσινο θα φέρει ισορροπία και αρμονία....

1 σχόλιο:

  1. Φοβερη Διακοσμηση...για να περασουμε ολοι... αυτες τις Αγιες Μερες με Υγεια+Αγαπη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή