Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!(NTR)



 
 



Ο Φύλακας Άγγελος είναι μία ψυχή εμπιστοσύνης, την οποία οι άνθρωποι γνωρίζουν καλά. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και είναι ο καλύτερος τους φίλος.

Σαν σκοπό έχει, να συνοδεύει τη ψυχή από την αρχή της ενσάρκωσής της, μέχρι που θα αφήσει και πάλι το γήινο περίβλημα, μέχρι δηλαδή να πεθάνει.

Ο Φύλακας Άγγελος έχει την εντολή να εμπνέει το πνεύμα και την ψυχή και να την προστατεύει από αρνητικές επιρροές. Να τη βοηθάει να ξανασκεφτεί πράξεις που δεν προάγουν την εξέλιξή της, λέξεις που ειπώθηκαν και είχαν αρνητικό χαρακτήρα και γενικά φροντίζει να τη συνοδεύει στον δρόμο της πνευματικής εξέλιξης.

Εκτός αυτών, ο Φύλακας Αγγελος γράφει και το βιβλίο της ψυχής, την οποία προστατεύει, δηλαδή, καταγράφει όλα όσα ζει αυτή η ψυχή, κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσής της στη Γη.

Πριν η ψυχή παρουσιαστεί μετά το γήινο θάνατό της, μπροστά στην καρμική επιτροπή, ο Φύλακας Άγγελος έχει ήδη παραδώσει το βιβλίο σε αυτήν.

Η καρμική επιτροπή είναι μία ομάδα από φορείς του φωτός, η οποία συζητάει και αναλύει, μαζί με την ψυχή πού θα παρουσιαστεί μπροστά της, όλα όσα συνέβησαν στην τελευταία ενσάρκωση που έκανε. Θα δείξουν στη ψυχή, όλα τα γεγονότα της τελευταίας της ενσάρκωσης, που ήταν γι' αυτήν σημαντικά και σοβαρά. Θα συζητήσουν μαζί της και θα πάρουν αποφάσεις για την περαιτέρω εξέλιξη της ψυχής αυτής.

Όταν μια ψυχή ενσαρκώνεται, τη συνοδεύει πάντα ο Φύλακας Άγγελος, ο Πνευματικός Δάσκαλος και ο Πνευματικός Οδηγός.

Ο Πνευματικός Δάσκαλος και ο Πνευματικός Οδηγός προσέχουν την εξέλιξη της ψυχής επί της Γης.
Ο Φύλακας Άγγελος εκτελεί τις εντολές των δύο αυτών πνευματικών συνοδών κατόπιν συμφωνίας και των τριών.

Προστατεύει πάντα, εκτός αν δεν του επιτραπεί. Όταν δηλαδή, υπάρχει κάρμα, που σημαίνει ότι αυτό που συμβαίνει πρέπει να συμβεί για κάποιον λόγο. Π.χ. όταν τα παιδιά πεθαίνουν πρόωρα, αυτός είναι ο προορισμός τους, δηλαδή, δεν χρειάζεται να συνεχίσουν τη ζωή τους στη Γη. Μπορούν να εξελιχθούν καλύτερα και γρηγορότερα στον πνευματικό κόσμο.

Βέβαια, για τους ανθρώπους, είναι δύσκολο και οδυνηρό, να κατανοήσουν το νόημα της πρόωρης αναχώρησης ενός παιδιού, το νόημα της μοίρας αυτής.

Ο Φύλακας Άγγελος επιτελεί μία δύσκολη εργασία. Σκεφθείτε ένα παιδί που είναι έτοιμο να καεί από ζεματιστό νερό ή βάζει το χεράκι του σε μία πόρτα που είναι έτοιμη να κλείσει ή έναν εργάτη, που κινδυνεύει να χάσει το χέρι του σε ένα μηχάνημα ή έναν άνθρωπο που πεθαίνει σε μία πυρκαγιά...... Ο Φύλακας Άγγελος πρέπει μέσα σε δευτερόλεπτα να προσπαθήσει για τη σωτηρία τους. Προσπαθεί πάντα να αποτρέψει το δυστύχημα.....

Βέβαια, η βοήθεια και η επιρροή του, ασκείται μόνο σε πνευματικό επίπεδο.

Εάν δεν υπήρχαν οι Φύλακες Άγγελοι που διαβάζουν την παραμικρή σκέψη των ανθρώπων και γνωρίζουν το κάθε βήμα που ετοιμάζονται να κάνουν, όλοι θα βρισκόντουσαν ήδη στον Πνευματικό Κόσμο.

Κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να πιστεύει ότι είναι μόνος. Δεν είναι ούτε ένα δευτερόλεπτο χωρίς παρακολούθηση.

Οι Φύλακες Άγγελοι συνοδεύουν τους ανθρώπους σε κάθε τους βήμα και προσπαθούν να τους προειδοποιήσουν, αλλά, δυστυχώς, σπανίως ακούνε τις συμβουλές τους και σέβονται τις προσπάθειές τους.

Ο κάθε άνθρωπος έχει τον προσωπικό του Φύλακα Άγγελο και αυτός γνωρίζει απόλυτα τον κάθε έναν που συνοδεύει. Είναι ένα με αυτόν, γελάει και κλαίει μαζί του, βιώνει όλα του τα συναισθήματα.

Όταν κάποιος δεν χαίρεται με την χαρά του συνανθρώπου του ή τον ζηλεύει, τότε ο Φύλακας Άγγελος, νοιώθει προσβεβλημένος, απογοητευμένος και λυπημένος.
Ολοι εχουμε τον ***Φυλακα Αγγελο μας****παντα διπλα μας και μας προστατευει!!!!!!γι αυτο πρεπει να σεβομεθα τις  συμβουλες  και τις προσπαθειες του να ειματε καλυτεροι ***ανθρωποι***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου