Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ....ΓΕΛΙΟ..ΚΟΥΡΑΣΗ...ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΠΟΔΙΩΝ...ΔΡΟΣΕΡΗ ΑΝΑΠΝΟΗ..




ΓΕΛΙΟ!!!!!

 

 

Το γέλιο ενισχύει το ανοσοποιητικό, το καρδιαγγειακό και το πεπτικό σύστημα.

Απελευθερώνει τις παυσίπονες και ηρεμιστικές ορμόνες ενδορφίνες.

Καταπολεμά το στρες και διώχνει επώδυνα συναισθήματα (φόβο, θυμό, ανία, λύπη).

Γυμνάζει το στομάχι, τους κοιλιακούς και τη λεκάνη.

Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και οξυγονώνει τον οργανισμό.

Πέντε λεπτά γέλιου ισοδυναμούν με δέκα λεπτά κωπηλασίας ή τζόγκινγκ.

Με μία ώρα γέλιου καίμε 500 θερμίδες.

 

 



 

ΚΟΥΡΑΣΗ!!!!!

 

 

Η κούραση τείνει να είναι μέρος της καθημερινότητας μας, αφού επωμιζόμαστε με περισσότερα πράγματα από ότι αντέχουμε.
Μην ξεχνάτε, η συσσωρευμένη κούραση και η
χρόνια κόπωση αποτελεί την κύρια αιτία σοβαρών ατυχημάτων, μειωμένης απόδοσης, ψυχικής κατάπτωσης, ψυχολογικών διαταραχών και προβλημάτων στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Γι αυτό


- Χαλαρώστε
- Πείτε όχι όταν πραγματικά δεν μπορείτε
- Τρώτε σωστά, περιορίζοντας την ζάχαρη και τα λίπη
- Γυμναστείτε
- Αφιερώστε λίγο χρόνο για εσάς
- Κοιμηθείτε και ξεκουράστε τον οργανισμό σας


***Αγαπήστε τον εαυτό σας, για να σας αγαπήσει και εκείνος.!!!!!!!!!!!***

 

 

ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΠΟΔΙΩΝ (ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ)

 

 

Παρόλο που δεν πρόκειται για πάθηση και κατ’ επέκταση δεν υπάρχει κάποια ιατρική µέθοδος αντιµετώπισής της, υπάρχουν τρόποι έτσι ώστε να περιοριστεί το πρόβληµα.

Τι λέει ο δερµατολόγος…
Αν και το πρόβληµα οφείλεται σε γενετικούς κυρίως λόγους, η ελλιπής υγιεινή της περιοχής µπορεί επίσης να αποτελέσει αιτία του. Και στις δύο περιπτώσεις η καλύτερη λύση είναι το τακτικό πλύσιµο και στέγνωµα των ποδιών, καθώς και η χρήση των κατάλληλων παπουτσιών και καλτσών. Προτιµήστε δερµάτινα παπούτσια που επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει και βαµβακερές κάλτσες.

Αλλάζετε τις κάλτσες καθηµερινά και µην φοράτε συνεχώς τα ίδια παπούτσια. Τα αποσµητικά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά (πούδρες, σπρέι, υγρά κ.λπ.) µπορούν να συµβάλουν στην αντιµετώπιση της κατάστασης καλύπτοντας κατά κάποιο τρόπο την κακοσµία. Παρόλο που η υπερίδρωση και οι µύκητες δεν αποτελούν βασική αιτία του προβλήµατος, σε περίπτωση που συνυπάρχουν το επιδεινώνουν, γι’ αυτό και πρέπει να αντιµετωπιστούν µε την κατάλληλη θεραπεία.

Και ο ομοιοπαθητικος…..
Ο οργανισµός επιλέγει διάφορες οδούς για την αποβολή των τοξινών. Μια από αυτές είναι και ο ιδρώτας. Η δυσοσµία του σε κάποιες περιπτώσεις οφείλεται στην ανάγκη του να αποβάλει περισσότερες τοξίνες. Με τη βοήθεια της οµοιοπαθητικής όµως ο οργανισµός µπορεί να ρυθµιστεί έτσι ώστε να λειτουργεί καλύτερα και κατ’ επέκταση να έχει µικρότερη ανάγκη για την αποβολή τοξινών. ∆ύο από τα πιο κλασικά φάρµακα γι’ αυτήν την περίπτωση είναι το Sulphur (από θειάφι) και η Silica (από διοξείδιο του πυριτίου). Ωστόσο, η αγωγή που θα χρησιµοποιηθεί µπορεί να είναι σε κάθε περίπτωση διαφορετική, ανάλογα µε τη γενικότερη κατάσταση του εκάστοτε οργανισµού.

Αιθέρια έλαια
Η χρήση αιθέριων ελαίων µπορεί επίσης να συµβάλει ικανοποιητικά στην αντιµετώπιση της δυσοσµίας των ποδιών. Ιδανικό γι’ αυτό το σκοπό είναι το tea tree, το οποίο έχει όχι µόνο αντισηπτικές αλλά και αντιβακτηριδιακές και αποσµητικές ιδιότητες. Αυτό µπορεί να χρησιµοποιηθεί είτε σε µορφή κρέµας (µπορείτε να την προµηθευτείτε από κάποιο φαρµακείο) είτε σε ποδόλουτρο, απλώς ρίχνοντας µερικές σταγόνες µέσα σε χλιαρό νερό.




 

ΔΡΟΣΕΠΗ ΑΝΑΠΝΟΗ!!!

 

 
Η καθημερινή κατανάλωση γιαουρτιού τουλάχιστον για δυο εβδομάδες δύο φόρες καθημερινά θα μπορέσετε να μειώσετε τον αριθμό των βακτηρίων στο στόμα σας, που προκαλούν κακοσμία. Έτσι με την συχνή κατανάλωση γιαουρτιού θα αποκτήσετε δροσερή αναπνοή.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου