Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΥΓΙΗΣ ΑΓΑΠΗ~~~ΥΓΙΗΣ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!!!(NTR)




 


 

 
Ο έρωτας στη ζωή μας έρχεται μαγικά, σαν ένα θείο δώρο !!!!
 Και εμείς πέφτουμε με τα μούτρα.
Ταυτόχρονα το κάθε αρχικό ραντεβουδάκι μας συνοδεύεται με κτυποκάρδι ~~~
Κι αν εξαφανιστεί τελικά;
Αν τελικά δεν μας κάνει;
Τα βάφουμε μαύρα μόνο για να έρθουμε εμείς οι ίδιοι, αργότερα, να αντιληφθούμε ότι οι κόκκινες σημαίες ανέμιζαν εξαρχής! 
 Άδικα τον/την {ξεφτιλίσαμε!}καναμε ρεζιλι!!!!!


Τέσσερα είναι τα κύρια σημεία τα οποία μπορούν να μας δείξουν κατά πόσο η σχέση μας είναι πραγματική και
υγειής.

Γι΄ αυτό και χρειάζεται να προσεγγίσουμε την ερωτική μας ζωή, λίγο διαφορετικά.
Όταν αρχίσουμε εμείς να αλλάζουμε … θα αλλάξει και το δικό μας σκηνικό «έρωτα».

Η ΕΛΞΗ


Είναι όντως εύκολο να μας ελκύουν άτομα τα οποία είναι σχεδόν έτοιμα για δέσμευση. Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι μας αρέσει που ελκύσαμε άτομα που διψούν για προσοχή, και μας αρέσει το γούστο μας! Μας συμπεριφέρονται άψογα αλλά μετά μας υποβιβάζουν, μας αγνοούν και ύστερα φεύγουν διακριτικά και επίπονα. Αυτές οι σχέσεις είναι έντονες και εθιστικές. Μας επηρεάζουν και μας κάνουν να θέλουμε να αλλάξουμε. Το παίζουμε δύσκολοι, δίνουμε όλο και περισσότερα ή εξασκούμαστε στο να δίνουμε πιο λίγα. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε περισσότερο χιούμορ και να γίνουμε πιο διασκεδαστικοί, πιο γυμνασμένοι, έτσι ώστε ο/η αγαπημένοι μας να μας προσέξουν και να μας θέλουν όσο τους θέλουμε και εμείς.
Σαν αποτέλεσμα και συνήθως μετά από απίστευτο πόνο και απογοήτευση χάνουμε  την όρεξη για σχέσεις που φθείρουν την αξιοπρέπεια αλλά και την αξία μας σαν άτομα. Απλά δεν αντέχουμε να ξαναπεράσουμε τέτοιο πόνο. Και αυτό είναι ΥΠΕΡΟΧΟ! Ξεκολλούμε επιτέλους από αυτό το είδος των σχέσεων και δεν ελκυόμαστε πλέων από τέτοιου είδους ανθρώπων. Προσαρμοσμένοι σε αυτά τα δεδομένα αλλάζουμε πλέον «εποχή»!


Η ΕΛΞΗ ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ

Τώρα μπορούμε να ξεκινήσουμε την πραγματική δουλεία με τον εαυτό μας και με τη συναισθηματική οικειότητα. Τώρα μπορούμε να καλλιεργήσουμε την έλξη μας σε σχέσεις οι οποίες μας θρέφουν το είναι μας. Ταυτόχρονα, με αυτή την αλλαγή βιώνουμε ένα προσωρινό συναισθηματικό κενό, μια προσωρινή απάθεια για την ερωτική μας ζωή. Ξέρουμε όμως ότι με το τίποτα δεν θέλουμε να ξαναπεράσουμε αυτό το είδος πόνου … με το χρόνο (αλλά και με την συμβουλευτική βοήθεια αν χρειαστεί) ανακαλύπτουμε αυτό που πραγματικά μας εκφράζει – την έλξη της «έμπνευσης».Αυτή η έλξη βασίζεται σε σταθερή
ποιότητα καλοσύνης, γενναιοδωρίας και συναισθηματικής ευχέρειας.
Συχνά, βλέπουμε αυτή την έλξη να ξεδιπλώνεται σιγά σιγά και ο σύντροφος μας, μάς κάνει να νοιώθουμε αγαπητοί και ποθητοί. Μας κάνει να νοιώθουμε αναγκαίοι , θαυμαστοί και γεμάτοι. Μπορούμε να μετρήσουμε την ποιότητα στη ζωή μας μέσα από μια σχέση αλληλοσεβασμού και «έμπνευσης».Η ευτυχία που νιώθουμε σε μια τέτοια σχέση δεν είναι λόγο κατάκτησης ή στιγμιαίας επικύρωσης, αλλά από την ποιότητα δέσμευσης του/της συντρόφου μας προς εμάς και τη σχέση. Αυτές τις σχέσεις είναι που χρειάζεται να καλλιεργήσουμε και να θρέψουμε, αλλά αυτή τη φορά με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχουμε μάθει μέχρι στιγμής. Και αυτές είναι οι σχέσεις οι οποίες για να επιβιώσουν χρειάζονται εμάς, να πάρουμε το ρίσκο να αποκαλύψουμε τον πραγματικό, αυθεντικό μας εαυτό. Αν πάρουμε αυτό το ρίσκο, και ανακαλύψουμε ότι είμαστε αποδεχτοί – άνευ όρων, η ερωτική και συναισθηματική μας ζωή θα εμβαθύνατε και θα εντείνεται. Γι αυτό ακριβώς το λόγο, αξίζει το έτερο ήμισυ μας να βιώσει στην αυθεντική μας ολότητα.

Η ΦΥΓΗ

Ο φόβος μας για τον κίνδυνο της τρωτότητας, ίσως τρέξει να μας προλάβει, μήπως φάμε ξανά τα μούτρα μας. Από την αγάπη να τρέξουμε γιατί τελικά φοβόμαστε αυτό το οποίο τόσο καιρό γυρεύαμε. «Επόμενος/η» λέμε!
 Χίλιοι και ένας τρόποι να την κάνουμε μακριά από το ρίσκο της πραγματικής συναισθηματικής οικειότητας.
Μένουμε σπίτι και βλέπουμε τηλεόραση, κάθε νύχτα.
Σερφάρουμε το ιντερνέτ.
Μένουμε κολλημένοι σ αυτούς που παίρνουν αλλά δεν δίνουν, επιμένουμε να μην είμαστε αυθεντικοί, μιλάμε και βγάζουμε τα εσώψυχα μας πίσω από ένα PC, και πάντα αποφεύγουμε να βρεθούμε από κοντά. ~~~~
Το παίζουμε και καλά πολύ cool, ψάχντοντας σχέσεις της μιας βραδιάς … και αν τύχει να πάμε ραντεβουδάκι;
Φεύγουμε μεθυσμένοι.~~~

Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

Μπορεί η ζωή του εργένη να μας κολακεύει (και για κάποιους θα είναι ο επιλεγμένος τρόπος ζωής), αλλά κάποιοι από εμάς, που ίσως νοιώσουν και ένα βιολογικό ρολόι να κτυπά, θα αντιληφθούν ότι κουράστηκαν να κοιμούνται μόνοι … Γι  αυτό, όταν θεληματικά αφήσουμε τα τεχνάσματα των της φυγής , θα ξανά-βρούμε τον τρόπο να ξανά-πλησιάσουμε τον κόσμο.
....Τότε είναι που θα γνωρίσουμε ανθρώπους που μοιράζονται με μας, αξίες και νοοτροπίες.
Δίνοντας έμμεσα, με το δικό τους τρόπο ότι είναι οι υποσχόμενοι του να γίνουν η έλξη της «έμπνευσης» μας, βγούμε ραντεβού μαζί τους, ξανά και ξανά.
Εμείς κατευθύνουμε τον αυθεντικό μας εαυτό. Όσο εύκολο κι αν ακούγεται αυτό, δεν είναι!
Γενικά ζούμε με προσωπεία για να βλέπουμε και να εξηγούμε τον κόσμο με τρόπους που δεν μας πληγώνουν.
 Γι αυτό ακριβώς το λόγο, ελκύουμε προσωπεία, αντί αυθεντικούς ανθρώπους.
 Το κλειδί δεν είναι απλά να αποδεχτούμε τον αυθεντικό μας εαυτό.
 Το κλειδί είναι στο να τον τιμούμε με όλες του τις ατέλειες.
Έχουμε δικαίωμα να τιμούμε τα δώρα μας και να επιλέγουμε ανθρώπους οι οποίοι μπορούν και θέλουν να κάνουν το ίδιο.~~~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου