Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Τι σας λείπει και έχετε κολλήσει;(NTR)

Και να που έρχονται εκείνες οι στιγμές στη ζωή μας που φτάνουμε σε αδιέξοδο! Αδιέξοδο επαγγελματικό , συναισθηματικό , αδιέξοδο στα πάντα. Για κάποιο περίεργο λόγω δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε από την κατάθλιψη ή τον θυμό που το δικό μας αδιέξοδο μας προκαλεί και συνεχίζουμε να θυμώνουμε και να τα βάζουμε με τον εαυτό μας , με τον κόσμο γύρω μας , με την ατυχία μας , με τα λάθη μας , με τα πάντα. Θέλετε να ξεκολλήσετε και να χαράξετε μια καινούργια πορεία που θα σας βγάλει από τον όποιο φαύλο κύκλο έχετε μπει ή θα σας δώσει μια διέξοδο...στο δικό σας αδιέξοδο; Είναι απλό. Βαθιά αναπνοή και πάμε.....
Τι σας λείπει και έχετε κολλήσει; Το έχετε σκεφτεί ποτέ; Η έμπνευση σας λείπει! Ναι η έμπνευση. Για κάποιο λόγο το μυαλουδάκι σας δεν κατεβάζει πια ιδέες και δεν μπορεί να σας δώσει λύσεις πράγμα που σας στεναχωρεί και σας αγχώνει. Μπορεί να έχετε κουραστεί σωματικά ή να έχετε πληγωθεί συναισθηματικά τόσο πολύ που δεν έχετε πια το κουράγιο να αντιδράσετε. Το πρώτο βήμα σας προς την λύση του αδιεξόδου είναι η ξεκούραση. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε. Ο ύπνος είναι ο καλύτερος γιατρός και για το κουρασμένο μυαλό αλλά και για την κουρασμένη ψυχή. Με ένα ξεκούραστο κεφάλι σκέφτεστε καλύτερα και με ένα ξεκούραστο σώμα ακόμα και οι ψυχικές ταλαιπωρίες σας καταπονούν λιγότερο.

Η ξεκούραση θα σας βοηθήσει να ελέγξετε και το άγχος σας και θα σας απαλλάξει από την συνεχή γκρίνια που πιθανό να έχετε για το πόσο πολύ δεν προλαβαίνετε τις δουλειές σας ή για το πόσο περιορισμένος είναι ο χρόνος σας κλπ. Προσπαθήστε να καθαρίσετε το μυαλό σας από τα προβλήματα και τις σκέψεις που σας βασανίζουν έστω και για λίγο για να μπορέσετε να αποστασιοποιηθείτε και να τα δείτε με ένα άλλο μάτι. Ξεχάστε όλα τα «πρέπει» και τα «θα έπρεπε» που έχετε στο μυαλό σας και απλά χαλαρώστε!

Επόμενο βήμα στη λίστα σας : αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που σας «κολλάει» και δεν σας αφήνει να προχωρήσετε μπροστά και να βγείτε από το αδιέξοδο. Τι σας «μπλοκάρει» τελικά; Τα συναισθήματα σας; Ο ίδιος σας ο εαυτός; Κάποιες λανθασμένες επιλογές που έχετε κάνει ή κάποιο άλλο άτομο; Μια κατάσταση ίσως; Εάν καταλάβετε ποιος είναι αυτός ο παράγοντας ή οι παράγοντες που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε τότε θα μπορέσετε να τους επιτεθείτε με όλη σας τη δύναμη και να τους νικήσετε! Μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε ή να ελέγξετε όλους αυτούς τους παράγοντες που δεν εξαρτώνται από εσάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου